x
Sorozatok

Jack Bauer nélkül nincs igazi 24 sorozat sem

Pletykálnak arról, hogy még sem hagyják ki Kiefer Sutherland színészt a 24: Örökségből.

Jack Bauer nélkül nincs igazi 24 sorozat sem
  • Publishedjúnius 30, 2016

Pletykálnak arról, hogy még sem hagyják ki Kiefer Sutherland színészt a 24: Örökségből.

A Fox jövő februárban fogja bemutatni a 24 sorozat kilencedik évadját egy teljesen új szereplőgárdával. Úgy is fogalmazhatunk, hogy rebootot kap a csatorna terrorelhárító osztaga. Forgatás jelenleg is tart, de az új évadról májusban már kaptunk egy rövid bemelegítőt. A következő évadnak új főhőse lesz, akit a nem túl ismert Corey Hawkins fog játszani. A teaser videó nem hozta meg a lelkesedést, Jack nélkül még sem az igazi.

Lehet, hogy pont ez vezetett odáig, hogy meggyőzzék Sutherlandot. A 24: Legacy egyik producere elárulta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy maradásra tudják bírni Kiefer Sutherlandot, van a pénz, amiért a színész vállalja. A színész már tavaly elmondta, hogy ő végzett a Jack Bauer-érával, és nem szeretne több CTU kalandban részt venni. Howard Gordon azt is elmondta, hogy több régi karaktert is visszahoznának.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.