24

A Foxnál aktív kreatív megbeszélések folynak, hogy valamilyen formában visszahozzák a 24 sorozatot

Talán egy újabb nehéz nap vár a főszereplőre, s ez lesz élete leghosszabb napja.

A legfrissebb hírek szerint a nagysikerű 24 című sorozat ideje még nem járt le a Foxnál, hiszen jelenleg is folynak tárgyalások a népszerű akció-bűnügyi dráma visszatéréséről. Néhány éve már próbálkoztak valamivel újjal a készítők, több kevesebb sikerrel, miután a korábbi főszereplőt elengedték.

A Deadline beszámolója szerint a Foxnál aktív kreatív megbeszélésekre került sor a napokban, amelyen megvitatták a sorozat jövőjét. Minden esélye megvan a 24-nek, hogy egy új évaddal visszakerül a tévéképernyőre. A Fox Entertainment elnöke, Michael Thron megerősítette, hogy még mindig fennáll a lehetősége annak, hogy a 24 valamilyen formában visszatérjen. Thron nem árult el semmi közelebbit a potenciális visszatérésről, mindössze megerősítette, hogy a Foxnál folynak megbeszélések erről.

Még mindig folynak megbeszélések a producerekkel egy felvételről, amiről még nem hallottunk. Van néhány aktív kreatív megbeszélés, ami folyamatban van.Michael Thron

A sorozat vezető producere, Howard Gordon nemrég azt is elárulta a lapnak, hogy a sorozat új verziója „már készül”, bár óvatosan fogalmazott, hogy nem árul el részleteket, hogy milyen formában fog megtörténni a visszatérés. Addig nem mondhatnak semmit, amíg minden darab össze nem áll. Nem ez az első alkalom, amikor a sorozat újraélesztésről beszélnek. Még 2018-ban bejelentették, hogy a Fox nagysikerű sorozata mellett mellékszálakat is kidolgozzák, többek között egy 24 előzménysorozatot a fiatal Jack Bauer főszereplésével. Ennél a sorozatnál Howard Gordon showrunner mellett Joel Surnow és Bob Cochran is visszatérne. Az ötlet végül megfeneklett, s a Fox 2020-ban bejelentette, hogy nem készül előzménysorozat. Thron most azonban úgy fogalmazott, hogy a Fox szeretné megünnepelni a csatorna ikonikus sorozatait, s meglepő megoldásokkal és új megközelítéssel feltámasztani azokat.

Kiefer Sutherland játszotta a főszereplőt az eredeti sorozatban, amiből nyolc évad készült. Majd visszatért a felemás a 24: Live Another Day epizódjaira. Ezt követte a 24: Legacy Corey Hawkins, Jimmy Smitts és Miranda Otto főszereplésével. Az utóbbi sorozat olyannyira nem aratott sikert, hogy egy évad után a csatorna törölte.

Total
3
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Scott Derrickson leváltásáról, és Sam Raimi rendezővel való közös munkáról beszélt Benedict Cumberbatch

Next Article
Kampókéz

KRITIKA: Kampókéz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!