a
FőoldalFilmekJ.K. Simmons elmondása szerint már dolgoznak Az Igazság Ligája folytatásán

J.K. Simmons elmondása szerint már dolgoznak Az Igazság Ligája folytatásán

Gordon rendőrfőnököt játszó J.K. Simmons úgy tudja, hogy már dolgoznak Az Igazság Ligája második részén.

Az elmúlt hetekben több olyan hír is megjelent, hogy talán Az Igazság Ligájával a Warner Bros. és a DC Comics véget vet a DC Kiterjesztett Univerzumának – ami nem hivatalos elnevezés -, s a Wonder Woman sikere után inkább az önálló filmekkel szórakoztatnák a rajongókat. Ehhez képest most J.K. Simmons azt állítja, hogy a stúdió már dolgozik Az Igazság Ligája folytatás forgatókönyvén.

A színésszel a Total Film készített egy rövid beszélgetést, ahol Simmons konkrét utalást tett Az Igazság Ligája második részére:

Nos, Gordon rendőrfőnök valamennyi jelenetében ballonkabátot visel, tehát nem tudom, hogy mennyire fognak átjönni ezek a részek, különösen akkor, ha Batman mellé állsz. De ez az első Az igazság Ligája film, és reméljük, hogy lesz még néhány. A stúdióban dolgoznak a The Batman és Az Igazság Ligája [2] forgatókönyvén. Az Igazság Ligája fogja bevezetni Gordon karakterem, de nem lesz sok dolgom benne. Úgy érzem, mintha csak Gordon rendőrfőnök vízbe mártotta volna a lábujját.

A vészjósló hírek után sem kell még temetni a DC Univerzumát, ahogy azt Simmons is elmondta a fenti sorokban, mert érkezni fognak még közös szuperhősfilmek a jövőben. És nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió trilógiává szeretné növelni Az Igazság Ligáját, melynek első részét november 16-ától vetítik a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

A Marvel és DC Univerzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.