J.J. Abrams elárulta, Az utolsó Jedik reakciói mennyire befolyásolták a Star Wars: Episode IX munkáit

A Star Wars: Az utolsó Jedik minden idők legnagyobb vitáját váltotta ki a rajongók között, a kérdés már csak az, ez befolyásolta-e J.J. Abrams rendezőt az Episode IX munkái alatt.

A Star Wars: Az utolsó Jedik minden idők legnagyobb vitáját váltotta ki a rajongók között, a kérdés már csak az, ez befolyásolta-e J.J. Abrams rendezőt az Episode IX munkái alatt.

Sok rajongó Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik epizódja után úgy gondolja, hogy a Disney a nyolcadik résszel megölte a franchiset, ami több értelemben is túlszárnyalta a korábbi részeket – egyedül a bevételre nem igaz ez. De hogy mi az igazság, mennyire van igény még Star Wars-filmekre, decemberben választ kapunk a kérdésre, amikor bemutatják J.J. Abramstől a Star Wars: Episode IX-et. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Amennyiben a trilógia befejező része hasonló eredményeket mutat majd, mint a Solo: Egy Star Wars-történet, akkor a válasz egyértelmű, a rajongók nem kérnek a Star Wars-filmek modern érájából. Függetlenül ettől, nemrégiben megkérdezték J.J. Abramstől, hogy Az utolsó Jedik reakció milyen hatással voltak az Episode IX tervezésére:

Nem, azt gondolom, hogy minden filmet külön kell kezelni, és nyilvánvaló, hogy ez egy trilógia. Nem számított, mibe kerül, beleadtunk mindent a filmbe, szenvedélyesen és keményen dolgoztunk. Úgy gondolom, hogy a történet magáért beszél.

És hogy mit várhatunk a trilógia befejező részétől? Nos, a filmrendező kitért arra is, hogy mennyire voltak rá hatással a Star Wars: Az utolsó Jedik reakciói, és reméli, hogy a nézők teljesen odáig leszünk a befejező résztől.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”J.J. Abrams”]Azt majd megállapítjátok magatok, de alig várom, hogy lássátok. Sok szó esett róla, és mindannyian reméljük, hogy élvezni fogjátok, és nyilvánvalóan a legnagyobb, a legfontosabb az – szerintem – elégedettség.[/penci_blockquote]

Okvetlenül a Skywalker-saga fináléja óriási jelentőséggel bír, és tudva, hogy mind Han Solo (Harrison Ford), mind Luke Skywalker (Mark Hamill) – utóbbi visszatér decemberben – halott, nehéz megmondani, Abrams hogyan fogja lezárni az évtizedek óta tartó történetet, illetve mennyire lesznek elégedettek azok a rajongók, valamint Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) szerelmesei mennyire lesznek elégedettek a lezárással. Karácsonykor kiderül, amikor december 20-án bemutatják a filmet.

J.J. Abrams

Total
42
Shares
Previous Article
The Batman

Matt Reeves egy húszas évei végén járó színészt keres a The Batman főszerepére

Next Article
Luke Wilson

Luke Wilson is csatlakozott a Zombieland: Double Tap szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!