Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams Az ébredő Erő operatőrével filmezi az Episode IX részt

Dan Mindel operatőr egy fényképpel jelezte, hogy J.J. Abrams oldalán visszatér(het) a Star Wars: Episode IX filmezésére.

J.J. Abrams rendező a Star Wars: Az ébredő Erőn dolgozott együtt Daniel Mindel operatőrrel, csakhogy Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedik forgatásán már Steve Yedlinnel dolgozott össze. Most, azonban Mindel hivatalos Instagram-oldalán megosztott egy képet Pinewood Studiosból, ahol már nagy erővel készülnek a trilógai befejező rész forgatásra. Az operatőrt hivatalosa még nem erősítették meg az Episode IX neve mellett, de sokan úgy gondolják, hogy Abrams és Mindel újra összeáll a trilógia harmadik részén.

Dan Mindel ASC, BSC,SASC (@dan_mindel) által megosztott bejegyzés,

Korábban John Schwartzman már bejelentkezett az új rész operatőri feladatára, aki Trevorrowval közösen dolgozott volna a filmen, de miután leváltották a rendezőt, most valószínűleg őt is lecserélik. Apró érdekesség, hogy Trevorrow és Schwartzman 65 mm-es szalagra szerették volna filmezni Rey és Kylo Ren következő kalandját, de a most kitett kép arról árulkodik, hogy a készítők visszatérnek a 75 mm-es filmszalagra, amit Az ébredő Erőnél is használtak.

Még több a témában...

Megvan a második szó is Az utolsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

Végre bemutatták az Overlord első előzetesét!

Kévés Bence Mihály

A Star Wars 9-ben visszatér a franchise legnagyobb gonosza?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább