Főoldal Játékok Izgalmas karriermóddal érkezik a DIRT 5
Játékok

Izgalmas karriermóddal érkezik a DIRT 5

Van meggyőzőbb érv, mint Troy Baker?

437

Ahogy azt már megírtuk, a Microsoft legutóbbi eseményének keretein belül leleplezésre került a DIRT 5, ami már idén ősszel a polcokra is kerül. A frissen kikerült információk felfedik a Codemasters új játékának funkcióit, ami rengeteg újdonsággal kecsegtet a sorozat veteránjainak, és a kezdő sofőröknek egyaránt. Nem utolsósorban a pontos megjelenési dátumot is megismerhetjük.

A legkomolyabb újdonságot a karrier mód jelenti, amelyről rengeteg új részlet került nyilvánosságra. A történet középpontjában Alex ‘AJ’ Janiček és Bruno Durand rivalizálása áll majd, a két főhőst pedig nem kisebb nevek, mint Troy Baker és Nolan North szólaltatják meg. Előbbi pilótát irányítva göngyölíthetjük fel az eseményeket, végső célunk pedig riválisunkat legyőzve a sportág legendájává válni, sok autós játékhoz hasonlóan. Az események narrációja a ‘DIRT Podcast by Donut Media’ stílusában fog zajlani, tehát megnyugodhatunk, hozzáértő stáb gondoskodik a tálalásról.

Robert Karp, a DIRT 5 fejlesztéséért felelős igazgató kiemelte, a történet alakulását nagyban befolyásolják majd a játékos által hozott döntések. Ezen felül élő, interaktív környezetet és magával ragadó élményt ígért, amely minden értelemben az eddigi legsokoldalúbb a szériában. A helyszínek között Skandináviát, az Egyesült Államokat és Kínát is megtaláljuk, az öt fejezetre osztott, összesen 130 eseményt magába foglaló játékmód az egész világot átívelő túrát ígér.

Különösen izgalmas újítás az osztott képernyős mód, ami lehetővé teszi, hogy akár egyszerre négyen próbáljuk meg a lehető legjobb kört futni. A karriermód egésze teljesíthető lesz barátainkkal együttműködve, sőt, a közösen elért eredmények nagyban megnövelhetik szerzett pontjaink mértékét.

A DIRT 5 október 9-én érkezik PlayStation 4, Xbox One, és PC platformokra, de a következő generációs változatok érkezése is esedékes, ennek részleteiről később kapunk információt.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.