Főoldal Játékok Itt vannak az első mozgóképek a Borderlands 3, Bounty of Blood kiegészítőjéből
Játékok

Itt vannak az első mozgóképek a Borderlands 3, Bounty of Blood kiegészítőjéből

Újabb kiegészítőt kapnak a Vault Hunterek.

434

A Borderlands 3-hoz folyamatosan érkeznek a kiegészítő tartalmak és máris itt a legújabb. Készen állsz, hogy belepillants a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítőjébe még a 2020. június 25-i megjelenése előtt? Akkor van egy jó hírünk Vault Hunter, ugyanis most belenézhetsz az első 15 percébe (természetesen spoilerektől mentesen).

Amennyiben láttad a The Borderlands Show legutóbbi epizódját már tudhatod, hogy a Bounty of Blood egy új helyszínen játszódik, a kíméletlen sivatagi Gehenna bolygón, ahol vadonatúj karakterek egész sorával találkozhatsz, miközben egy láthatatlan narrátor kommentálja kalandodat. A küldetésed? Felmarkolni a Vestige kisvárosát terrorizáló banda, a The Devil Riders tagjaiért járó fejpénzt. Utazásod során olyan új arcokba futhatsz bele, mint Rose, a pisztollyal és katanával egyaránt mesterien bánó harcos, valamint a durva és változatos múltú June. Tetteid közvetlenül befolyásolják Vestige városát és lakóit, ahogy segítesz újjáépíteni a várost a sztori küldetéseken és Crew Challenge kihívásokon keresztül.

A Bounty of Blood számos új játékmenet újítást is tartalmaz, mint a testreszabható JetBeast járgány, amivel gyorsan beutazhatod a nyílt területeket, valamint dupla gépfegyverrel és ágyúkkal is felszerelhető. Emellett vadonatúj interaktív tárgyak is segítenek majd a harc és felfedezés során, így például a Traitorweed képes átmenetileg szövetségessé változtatni az ellenfeleket meglövésükkor. A Breezebloom pedig hihetetlen magasságokba emeli Vault Hunteredet, hogy másként elérhetetlen helyszínekre juthass el. Természetesen rengeteg új begyűjthető zsákmány, köztük vadnyugati témájú fegyverek is várnak.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.