Wide Screen
Image default
Játékok

Itt vannak az első mozgóképek a Borderlands 3, Bounty of Blood kiegészítőjéből

Újabb kiegészítőt kapnak a Vault Hunterek.

A Borderlands 3-hoz folyamatosan érkeznek a kiegészítő tartalmak és máris itt a legújabb. Készen állsz, hogy belepillants a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítőjébe még a 2020. június 25-i megjelenése előtt? Akkor van egy jó hírünk Vault Hunter, ugyanis most belenézhetsz az első 15 percébe (természetesen spoilerektől mentesen).

Amennyiben láttad a The Borderlands Show legutóbbi epizódját már tudhatod, hogy a Bounty of Blood egy új helyszínen játszódik, a kíméletlen sivatagi Gehenna bolygón, ahol vadonatúj karakterek egész sorával találkozhatsz, miközben egy láthatatlan narrátor kommentálja kalandodat. A küldetésed? Felmarkolni a Vestige kisvárosát terrorizáló banda, a The Devil Riders tagjaiért járó fejpénzt. Utazásod során olyan új arcokba futhatsz bele, mint Rose, a pisztollyal és katanával egyaránt mesterien bánó harcos, valamint a durva és változatos múltú June. Tetteid közvetlenül befolyásolják Vestige városát és lakóit, ahogy segítesz újjáépíteni a várost a sztori küldetéseken és Crew Challenge kihívásokon keresztül.

A Bounty of Blood számos új játékmenet újítást is tartalmaz, mint a testreszabható JetBeast járgány, amivel gyorsan beutazhatod a nyílt területeket, valamint dupla gépfegyverrel és ágyúkkal is felszerelhető. Emellett vadonatúj interaktív tárgyak is segítenek majd a harc és felfedezés során, így például a Traitorweed képes átmenetileg szövetségessé változtatni az ellenfeleket meglövésükkor. A Breezebloom pedig hihetetlen magasságokba emeli Vault Hunteredet, hogy másként elérhetetlen helyszínekre juthass el. Természetesen rengeteg új begyűjthető zsákmány, köztük vadnyugati témájú fegyverek is várnak.

Még több a témában...

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát birtokló ZeniMax Mediát

Sinka Tamás

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Fonyódi Dávid

PlayStation 5 vagy Xbox Series X – Melyiket válasszuk?

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat