Itt van milyen kiegészítések érkeznek az Assassin’s Creed Valhallához

Lesz mit tolni az alapjátékon felül is.

A Ubisoft és a Ubisoft Montreal nyilvánosságra hozta milyen bővítésre irányuló tervei vannak a legújabb Assassin’s Creed Valhalla című játékkal, annak megjelenése után. A múlt heti, új látnivalók farvizén beevezve, erre a hétre is kaptunk bőven érdekességeket az érkező vikinges kaland kapcsán. Lesz itt szezonbérlet két ígéretes és nagyobb szabású bővítménnyel, de mindezek mellett négy ingyenes csomagot is kapunk. Ezek felett pedig bejelentésre került a Discovery Tour nevezetű oktató mód is, melyben konfliktusok nélkül tudjuk élvezni a játékot. A season pass a Gold, az Ultimate és a Collectors kiadások részét fogja képezni, ellenkező esetben pedig 40 dollárnak megfelelő összegért tudjuk majd behúzni. Természetesen a bejelentéshez egy videós anyag is érkezett melyet lejjebb görgetve tudtok megnézni.

A szezonbérlet az alábbi csomagokat fogja tartalmazni:

  • The Legend of Beowulf kaland: ebben az exkluzív küldetésben Beowulf legendájába kaphatunk betekintést, mely elérhető a játék megjelenésének napjától.
  •  Wrath of the Druids: a 2021 tavaszától elérhető kalandban Írországba hajózhatunk, hogy egy misztikus druida szekta nyomába eredhessünk. A mítoszokba és folklórba való merülés közepette kísértet járta erdőkön keresztül harcolhatunk a gallokkal.
  • The Siege of Paris: a Párizs ostromát feldolgozó 2021 nyarán érkező dlc-ben a viking nép legdicsőbb ostromát követhetjük végig. Az epizód során bevehetjük Párizs megerősített falait a Szajnán átkelve.

Az Assassin’s Creed Valhalla 2020. november 10-én jelenik meg PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S/X, és Google Stadia platformokra, valamint november 12-én PlayStation 5-re.

Total
0
Shares
Previous Article

Itt a Balan Wonderworld nyitófilmje

Next Article
Halálos iramban 9.

Véget ér a The Fast Saga: dupla résszel zárul a Halálos iramban széria

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!