Főoldal Játékok Itt a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass második vezetője
Játékok

Itt a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass második vezetője

További tartalom érkezik a Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Passben.

426

A 2K nemrég bejelentette az általunk is tesztelt stratégiai játékát, nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Passt. Tartalmai kéthavonta fognak megjelenni, hat csomagra bontva, 2020. május 21-től egészen 2021. márciusáig PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n. A kiadó a maják és Lady Six Sky után felfedte a szezonbérlet első Maya & Gran Colombia Pack csomagjának részeként 2020. május 21-én érkező második vezért, a Nagy-Kolumbiát vezető Simón Bolívart:
Simón Bolívar fürge egységeivel mindenképp érdemes számolni, támadásnál és védekezésnél egyaránt. Parancsnokai (Comandante General) megfontolt bevetésével serege közel megállíthatatlan.

A katonai egységek plusz mozgástere könnyűvé teszi a hosszú meneteléseket a pusztákon vagy hegyeken át Nagy-Kolumbia számára, akár saját földjüket derítik fel, vagy ellenséges területeket szabadítanak fel. A területi fejlesztésekkel nem ér véget egy egység köre, így rögtön visszatérhet a küzdelembe. Az új korszakonként csatlakozó parancsnokokkal Simón Bolívar serege további erőt és mozgásteret nyer. A Llanero a parancsnokok és más Llanero egységek közelében a leghatásosabb. A játék közepe felé a katonai erők gerinceként szolgál. Simón Bolívar a legjobb Nagy-Kolumbia Domination Victory felé vezetésében, bár ez más útvonalakra terelheti a forrásokat.
A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass tartalmai május 21-től egészen 2021. márciusáig PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n jelennek meg kéthavonta.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.