Itt a Call of Duty: Warzone!

Fegyverbe emberek, a Warzone-nal megérkezett a Battle Royale a Call of Duty-ba.

Fegyverbe emberek, a Warzone-nal megérkezett a Battle Royale a Call of Duty-ba.

Eddig szemeztetek a Battle Royale-lal, de nem tetszett a körítés és mellé még bírjátok is a Call of Duty pörgős játékmenetét? Akkor imáitok meghallgatásra kerültek, ugyanis a tegnapi napon megérkezett a Warzone, ahol legyalulhatjátok egymást egy kezdetben hatalmas, majd folyamatosan szűkülő pályán.

Először is szögezzük le, hogy a játék teljesen ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en is. A Battle Royale módban egyidejűleg 150 játékos eshet egymásnak platformtól függetlenül. A cross-platform opciót bármikor ki is kapcsolhatjuk.

A BR mellett beépítésre került egy Plunder elnevezésű játékmód is, melyben a pénzgyűjtésen és különböző feladatok megoldásán van a hangsúly, szintén a sorozatra jellemző vérmérséklettel.

Nagy újítás az eddig látott Battle Royale stílusú játékokhoz, hogy az első halál után egy gulágra kerülünk, ahol egy hasonlóan járt társunkkal vívhatunk, egy az egy elleni harcot. Így a győztes kap egy második esélyt az eddigi legnagyobb CoD térképen. Találkozunk a csatatéren!

Total
0
Shares
Previous Article
A láthatatlan ember

A láthatatlan ember elsöprő sikere után jöhet a Dracula reboot?

Next Article
Fekete Özvegy

TRAILERELEMZÉS: A legfontosabb észrevételek a Fekete Özvegy végső előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!