Ismét elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

Három héttel csúszik a premier.

Habár a játék néhány hete aranylemezre került, és azt hittük, hogy minden sínen van, sajnos újabb halasztásról kell beszámolnunk a Cyberpunk 2077 kapcsán.

A CD Projekt RED a játék számára fenntartott hivatalos oldalakon jelentette be, hogy ismét csúsztatniuk kell a megjelenésen, hogy a lehető legtökéletesebb állapotban kapjuk meg az év legjobban várt címét. A stúdió munkatársai elnézést kértek a kellemetlenségért, és elsősorban a két generáció különböző kiadásainak kiszállítását hozták fel indokként. Kárpótlásul egy első napos javítást is ígértek, ami még tovább csiszolja majd a kész produktumot, és biztosítottak minket arról, hogy imádni fogjuk a Cyberpunkot, ha végre a kezünkbe kerül.

A halasztás mértéke pontosan három hét, azaz az új dátum december 10. Ekkor, reméljük, immár tényleg megkapjuk a nyolc éve készülő projekt eredményét, amely PC és Stadia mellett PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series S/X-en is elérhető lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Assassin's Creed

Előszereplős Assassin’s Creed-sorozaton dolgozik a Netflix, de több animációs sorozatot is bemutatnak az Ubisoft csapatával

Next Article

Megjelenési dátumot kapott a FIFA 21 next-gen változata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!