Wide Screen
Image default
Játékok

Ismerkedjünk meg a The Dark Pictures: Man of Medan egyik karakterével

Megismerkedhetünk a félelmetes horror játék egyik kulcskarakterével a megszemélyesítője által.

Megismerkedhetünk a félelmetes horror játék egyik kulcskarakterével a megszemélyesítője által.

Nagyon érdekes kezdeményezés, amit a Until Dawn korábbi készítői felvázoltak elénk. A The Dark Pictures Anthology egyfajta horror játék gyűjteménynek ígérkezik, több rövidebb darabot foglal magába. Már az első rész is egészen félelmetesnek hat, hiszen a fiatalok egy partyhajó helyett egy igazi horrobárkát kapnak maguk alá. Nagyjából 3-4 órás kalandokra kell majd számítanunk. Most a Conrad-ot alakító Shawn Ashmore mesél egy picit a karakteréről.

Az első részben öt fiatal fogja a főszerepet játszani, akik csak egy jót buliznának és búvárkodnának, ám a dolgok sosem úgy sülnek el, ahogy az ember várja őket. A mélyben egy olyan dolgot piszkálnak meg, aminek nem kellett volna még csak a közelébe sem menni. Elméletileg bármilyen módon és sorrendben meghalhatnak a szereplőink, ez csupán rajtunk és a döntéseink következményein áll. Meghalhat mindenki, azonban az is előfordulhat, hogy az egész bagázs ép bőrrel megússza a kalandot.

Nagyon rendben van az első gameplay alapján a játék egész hangulata, a műfaj kedvelői valószínűleg elképesztően élvezni fogja azt a csontig hatoló félelmet, amelyet az alkotás egyes pillanatai adagolnak számukra. Minden döntésünk súlyos következményt fog maga után hordozni, így egy akár több végigjátszásra is bőven alkalmas művet foghatunk majd a kezünkbe augusztus 30-án.

 

Még több a témában...

Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO

Sinka Tamás

Augusztus végén érkezik a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Fonyódi Dávid

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder’s Edition Big Box kiadása

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat