x
Játékok

Ismerkedjünk meg a The Dark Pictures: Man of Medan egyik karakterével

Megismerkedhetünk a félelmetes horror játék egyik kulcskarakterével a megszemélyesítője által.

Ismerkedjünk meg a The Dark Pictures: Man of Medan egyik karakterével
  • Publishedjúnius 27, 2019

Megismerkedhetünk a félelmetes horror játék egyik kulcskarakterével a megszemélyesítője által.

Nagyon érdekes kezdeményezés, amit a Until Dawn korábbi készítői felvázoltak elénk. A The Dark Pictures Anthology egyfajta horror játék gyűjteménynek ígérkezik, több rövidebb darabot foglal magába. Már az első rész is egészen félelmetesnek hat, hiszen a fiatalok egy partyhajó helyett egy igazi horrobárkát kapnak maguk alá. Nagyjából 3-4 órás kalandokra kell majd számítanunk. Most a Conrad-ot alakító Shawn Ashmore mesél egy picit a karakteréről.

Az első részben öt fiatal fogja a főszerepet játszani, akik csak egy jót buliznának és búvárkodnának, ám a dolgok sosem úgy sülnek el, ahogy az ember várja őket. A mélyben egy olyan dolgot piszkálnak meg, aminek nem kellett volna még csak a közelébe sem menni. Elméletileg bármilyen módon és sorrendben meghalhatnak a szereplőink, ez csupán rajtunk és a döntéseink következményein áll. Meghalhat mindenki, azonban az is előfordulhat, hogy az egész bagázs ép bőrrel megússza a kalandot.

Nagyon rendben van az első gameplay alapján a játék egész hangulata, a műfaj kedvelői valószínűleg elképesztően élvezni fogja azt a csontig hatoló félelmet, amelyet az alkotás egyes pillanatai adagolnak számukra. Minden döntésünk súlyos következményt fog maga után hordozni, így egy akár több végigjátszásra is bőven alkalmas művet foghatunk majd a kezünkbe augusztus 30-án.

 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.