Ingyenes verziót kap a PUBG

Végre megérkezik Magyarországra is a népszerű Battle Royale játék Lite verziója.

Végre megérkezik Magyarországra is a népszerű Battle Royale játék Lite verziója.

A Battle Royale még mindig él. Év elején nagyot robbantott az Apex Legends és egy ideig a legtöbbet közvetített játék is volt. Az egyik leghíresebb streamert, Ninja-t, aki általában a Fortnite-al mókázik, rengeteg pénzért vitte el a Microsoft a saját platformjára a Twitchről. Mostanában lelkes emberek már az új Modern Warfare kódolásában is találtak említést eme módról, ami nem csoda, hiszen eléggé népszerű volt a Black Ops 4-ben is a Blackout. Melyik alkotás került háttérbe egy picit? Hát a PUBG!

Mobilon ugyan nagyon sikeres az alkalmazása hiszen hatalmas embertömegek játszanak vele, sőt egyre több gyártó ad ki külön játékosoknak szánt készülékeket is. PC-n azonban eddig hátrányban volt a Fortnite-al szemben, legfőképpen a fizetősség miatt (ugyanis a Fortnite egy bizonyos szinten ingyenes). Most azonban ezen is változtatni kívánnak a Bluehole-nál. PUBG Lite néven egy ingyenes változat fog érkezni Európába, amely egy gépkímélőbb változat egy picit szerényebb látványvilággal. A grafikán kívül ugyan azt tudja felvonultatni mint az alap változat. Sőt! Tartalmazni fog még egy egyedi módot, amelyben 4 a 4 ellen játszhatunk egy elhagyatott raktárban. Október 10-től elérhetővé válik Magyarországon is a béta verzió, ráadásul aki október 8-ig regisztrál, az begyűjthet egy AKM és egy M316 skint is.

Persze ezt sem fogják elkerülni a fizetős tartalmak, többféle csomagból lehet majd választani és természetesen lesz majd hozzá season pass is. Azonban valószínűleg fog egy nagy lökést adni a PUBG számítógépes bázisának. Érdekes lesz megfigyelni, hogyan fog elmozdulni a piac.

Total
1
Shares
Previous Article
Uncharted

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Varázslatos új Star Wars: Skywalker kora, The Mandalorian és Jedi: Fallen Order poszterek érkeztek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!