Ingyenes Overwatch az ünnepekre

Az ünnepek alatt díjmentesen elérhető a Blizzard és Activision Team-based online multiplayer first-peson shooter-re.

A Blizzard és az Activision shootere ingyenes lett az ünnepekre, vagyis egészen Január 4-ig tudjuk beszerezni azt. Szóval annyi a dolgotok hogy meglátogatjátok a Battle.net oldalát és letöltitek, utána máris játszhattok.

Az ingyenes időszak alatt hozzáfértek az összes 32 hőshöz és 28 pályához. Ha úgy döntenétek, hogy később megvennétek a játékot, akkor az amit elértél, megmarad, és onnan tudod folytatni, ahol befejezted a próba alatt. Az alkotás most le is van akciózva, két verziót tudunk megvenni az oldalon a Standardot és a Legendary-t. Előbbi 19,99€-ról 14,99€-ra, utóbbi 39,99€-ról 19,99€-ra. Az alap verzióval csak a játékhoz férünk hozzá, mindaddig a Legendary-val a következő ingame tartalmakat kapjuk:

  • Overwatch-ba 5 Epic és 5 Legendary skin
  • Heroes of the Storm-ba Tracer-t
  • World of Warcraft-ba Baby Winston Pet-et
  • Diablo III-ba Mercy szárnyait
  • Starcraft-ba Portrékat
  • Heathstone-ba pedig egy Card Back-et

Az Overwatch egy csapat alapú online többjátékos belső nézetű lövölde, csapatonként 6 emberrel és az általuk választott karakterrel. Ezeket hősöknek hívják és mindegyiknek egyedi mozgása, képességei és fegyverei vannak. A játékban közösen kell dolgoznotok a sikerért. Igazi kis könnyed játék az ünnepekre, persze most rengeteg címet osztogatnak, tesznek elérhetővé ingyenesen, viszont érdemes mindegyiknek adni legalább egy próbát.

Total
1
Shares
Previous Article

Hailee Steinfeld megtörte a csendet, s végre beszélt Kate Bishop szerepéről

Next Article
Sonic, a sündisznó

A Sonic, a sündisznó 2. ütemezéséről és egy közönségkedvenc karakterről is beszélt a rendező

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!