Wide Screen
Image default
Játékok

Ingyenes kiegészítőt kap a Superhot

Ráadásul pár napot kell csak várnunk.

A 2016-os Superhot az utóbbi évek egyik legakciódúsabb, legmenőbb független játéka volt, így nem csoda, hogy szabályos kultusz alakult ki körülötte. Az eltelt időben azonban a VR verziót leszámítva nem érkezett plusz tartalom a játékhoz, ám ez a tény csak a jövő hét második feléig állja meg a helyét.

A Superhot Team rendkívül korrekt módon jár el a Mind Control Delete névre keresztelt kiegészítő árazását illetően. Amennyiben rendelkeztek a játékkal PS4, Xbox One, vagy PC platformon (bármilyen kliensen vásároltátok is), a megjelenés napján automatikus elérhető válik majd a DLC pályáit tartalmazó frissítés, teljesen ingyenesen. A Switch tulajok kimaradnak a buliból, cserébe egy másolásvédelemmel ellátott PC verziót kapnak, hogy ha kissé körülményesebben is, de szintén részesüljenek az ajándékból.

Egy kedvcsináló videó is érkezett, a látottak alapján az alapjáték rajongóinak nincs mitől tartaniuk, akinek pedig kimaradt az eredeti, maradt pár napja pótolni (mi erősen javasoljuk).

A bőséges tartalommal telepakolt Mind Control Delete megjelenésére nem kell sokat várnunk, július 16-án minden játékos belevetheti magát az új kihívásokba.

Még több a témában...

Konzolokra is ellátogat Alto mindkét kalandja

Szarka Roland

Új harcosokkal és új platformmal érkezik a Guilty Gear -Strive-

Fonyódi Dávid

Új előzetesen a Project Cars 3

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat