Ingyenes kiegészítőt kap a Superhot

Ráadásul pár napot kell csak várnunk.

A 2016-os Superhot az utóbbi évek egyik legakciódúsabb, legmenőbb független játéka volt, így nem csoda, hogy szabályos kultusz alakult ki körülötte. Az eltelt időben azonban a VR verziót leszámítva nem érkezett plusz tartalom a játékhoz, ám ez a tény csak a jövő hét második feléig állja meg a helyét.

A Superhot Team rendkívül korrekt módon jár el a Mind Control Delete névre keresztelt kiegészítő árazását illetően. Amennyiben rendelkeztek a játékkal PS4, Xbox One, vagy PC platformon (bármilyen kliensen vásároltátok is), a megjelenés napján automatikus elérhető válik majd a DLC pályáit tartalmazó frissítés, teljesen ingyenesen. A Switch tulajok kimaradnak a buliból, cserébe egy másolásvédelemmel ellátott PC verziót kapnak, hogy ha kissé körülményesebben is, de szintén részesüljenek az ajándékból.

Egy kedvcsináló videó is érkezett, a látottak alapján az alapjáték rajongóinak nincs mitől tartaniuk, akinek pedig kimaradt az eredeti, maradt pár napja pótolni (mi erősen javasoljuk).

A bőséges tartalommal telepakolt Mind Control Delete megjelenésére nem kell sokat várnunk, július 16-án minden játékos belevetheti magát az új kihívásokba.

Total
0
Shares
Previous Article

A Sony 250 millió dollárt invesztált az Epic Games-be

Next Article

A PlayStation Store lebuktatta a Far Cry 6-ot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!