Főoldal Játékok Ingyenes kiegészítőt kap a Superhot
Játékok

Ingyenes kiegészítőt kap a Superhot

Ráadásul pár napot kell csak várnunk.

681
superhot widescreen wallpaper 61486 63305 hd wallpapers scaled

A 2016-os Superhot az utóbbi évek egyik legakciódúsabb, legmenőbb független játéka volt, így nem csoda, hogy szabályos kultusz alakult ki körülötte. Az eltelt időben azonban a VR verziót leszámítva nem érkezett plusz tartalom a játékhoz, ám ez a tény csak a jövő hét második feléig állja meg a helyét.

A Superhot Team rendkívül korrekt módon jár el a Mind Control Delete névre keresztelt kiegészítő árazását illetően. Amennyiben rendelkeztek a játékkal PS4, Xbox One, vagy PC platformon (bármilyen kliensen vásároltátok is), a megjelenés napján automatikus elérhető válik majd a DLC pályáit tartalmazó frissítés, teljesen ingyenesen. A Switch tulajok kimaradnak a buliból, cserébe egy másolásvédelemmel ellátott PC verziót kapnak, hogy ha kissé körülményesebben is, de szintén részesüljenek az ajándékból.

superhot mind control delete

Egy kedvcsináló videó is érkezett, a látottak alapján az alapjáték rajongóinak nincs mitől tartaniuk, akinek pedig kimaradt az eredeti, maradt pár napja pótolni (mi erősen javasoljuk).

A bőséges tartalommal telepakolt Mind Control Delete megjelenésére nem kell sokat várnunk, július 16-án minden játékos belevetheti magát az új kihívásokba.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.