Wide Screen
Image default
Játékok

Ingyenes hétvégék a Battlefield V-ben

A Dice most egy pár hétvégén keresztül ingyenesen használhatóvá teszi a legújabb második világháborús játékát.

Igazán vegyes a Battlefield V megítélése, azonban alapjában véve nem egy rossz játék, szóval ez a lehetőség kihagyhatatlan. Persze ehhez szükségünk van egy megfelelően jó PC-re és egy Origin kliensre a masinán. Október 10-étől kezdve egészen október 27-éig élvezhetjük a második világháborús akciót kisebb megszakításokkal. Minden héten csütörtökön kezdődik és vasárnap ér végét az akció. Aki elég ügyes és elszánt egészen menő eszközöket is össze tud szedni.

Nézzük mikor mit lehet kipróbálni:

Első hétvége (október 10-13)

Rush. Ez egy klasszikus Battlefield mód, amelyet már oly sokan ismerhettek. Az egyik csapat támad, még a másik csapat védi az objektumokat, amelyek ki vannak jelölve. Változik a harctér is közben, még mindig nagyon izgalmas.

Második hétvége (október 17-20)

Infarty-Focused Conquest. Ez szintén egy már jól ismert mód, az előbbinél kisebb térképekkel sok-sok elfoglalandó céllal, amelyek ráadásul kisebb csoportos gyalogságra vannak tervezve.

Harmadik hétvége (október 24-27)

Grand Operations. Ez egy igazi háború, amely több fordulóból áll és minden fegyvert be lehet vetni a másik ellen a győzelem érdekében. Sok-sok új helyszínt lehet megismerni és olyan módokat is kapunk a fordulókon át, mint: Airborne, Frontlines, Breakthrough vagy a Final Stand.

Akinek megtetszik a játék az igazán örülhet, hiszen a haladást tovább lehet vinni az egész játékba, ráadásul még nagy kedvezményeket is kaphatunk most az alkotás árából.

 

 

Még több a témában...

A Sony hivatalosan is elismerte az erősebb PlayStation 4 létezését

Kévés Bence Mihály

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Komoly szivárogtatási bajban a FIFA 20

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább