Ingyenes hétvégék a Battlefield V-ben

A Dice most egy pár hétvégén keresztül ingyenesen használhatóvá teszi a legújabb második világháborús játékát.

A Dice most egy pár hétvégén keresztül ingyenesen használhatóvá teszi a legújabb második világháborús játékát.

Igazán vegyes a Battlefield V megítélése, azonban alapjában véve nem egy rossz játék, szóval ez a lehetőség kihagyhatatlan. Persze ehhez szükségünk van egy megfelelően jó PC-re és egy Origin kliensre a masinán. Október 10-étől kezdve egészen október 27-éig élvezhetjük a második világháborús akciót kisebb megszakításokkal. Minden héten csütörtökön kezdődik és vasárnap ér végét az akció. Aki elég ügyes és elszánt egészen menő eszközöket is össze tud szedni. [penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Nézzük mikor mit lehet kipróbálni:

Első hétvége (október 10-13)

Rush. Ez egy klasszikus Battlefield mód, amelyet már oly sokan ismerhettek. Az egyik csapat támad, még a másik csapat védi az objektumokat, amelyek ki vannak jelölve. Változik a harctér is közben, még mindig nagyon izgalmas.

Második hétvége (október 17-20)

Infarty-Focused Conquest. Ez szintén egy már jól ismert mód, az előbbinél kisebb térképekkel sok-sok elfoglalandó céllal, amelyek ráadásul kisebb csoportos gyalogságra vannak tervezve.

Harmadik hétvége (október 24-27)

Grand Operations. Ez egy igazi háború, amely több fordulóból áll és minden fegyvert be lehet vetni a másik ellen a győzelem érdekében. Sok-sok új helyszínt lehet megismerni és olyan módokat is kapunk a fordulókon át, mint: Airborne, Frontlines, Breakthrough vagy a Final Stand.

Akinek megtetszik a játék az igazán örülhet, hiszen a haladást tovább lehet vinni az egész játékba, ráadásul még nagy kedvezményeket is kaphatunk most az alkotás árából.

 

 

Total
12
Shares
Previous Article

A Warner disztribútori megállapodást kötött az IO Interactive-al

Next Article
Dzsungeltúra

A Disney Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésében bemutatta a Dzsungeltúra első előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!