Ingyenes a The Fate of Atlantis első része!

A nagy sikerű Assassins’s Creed Odyssey egyik érdekes DLC-je vált elérhetővé ingyenesen egy korlátozott ideig.

A nagy sikerű Assassins’s Creed Odyssey egyik érdekes DLC-je vált elérhetővé ingyenesen egy korlátozott ideig.

Az Assassin’s Creed sorozat vitathatatlanul egyik legjobb tagja lett a tavaly megjelent Odyssey. Nem újított igazán sokat, hiszen csupán az Origins-ben látottakat tökéletesítette, de azt igazán jól tette. A kampány is nagyon hosszúra sikerült sok változatos küldetéssel. Azonban ha ez nem lenne elég, még a letölthető tartalmak is egészen jó szintet ütnek meg. Akinek ott lapul még valahol a játék az most jól figyeljen, ugyanis egy nagyon zseniális dlc csomag első részét adják ingyen a franciák.

A három részből álló The Fate of Atlantis teljesíti azt, amit az ember elvár egy görög mondavilágban játszódó játéktól. Egy picit jobban előtérbe helyezi a mitológiát, mint az eredeti játék tette azt. Az első rész, azaz a Fields of Elysium hádész birodalmába kalauzol el. A túlvilágot kell felfedeznünk és felderíteni különböző veszélyeket, amelyeket ez az érdekes világ rejt. Ha megtetszett az első rész érdemes beszerezni a másik kettőt is belőle, hiszen egy igazán magas minőséget ütöttek meg ezzel is a franciák.

Akiknek felkeltette az érdeklődését a DLC, azok egészen szeptember 1-ig beszerezhetik azt ingyenesen PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

Total
337
Shares
Previous Article
The Suicide Squad James Gunn

Szépen alakul a The Suicide Squad szereplőgárdája

Next Article

Nyílt bétával vezet be a fagyos szörnyek világa!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!