x
Close


Közelgő események

Játékok

Ingyenes a Horizon Zero Dawn

Megint egy zseniális játékot húzhatunk be teljesen ingyenesen a Play at Home keretei között.

Ingyenes a Horizon Zero Dawn
  • PublishedApril 20, 2021

Az előző generáció egyik legnagyobb meglepetése volt a Guerilla robotos-dinós játéka, hiszen Aloy kalandja nagyon mély, érdekes és magával ragadó lett. Valami elképesztő látványvilágot volt képes 2017-ben a képernyőkre varázsolni az alatta dübörgő Decima motor, az akkor már nem túl acélos PS4-ből is. Nem is csoda, hogy ekkora elismerést zsebelt be és már fejlesztik is a második részét, ami ha minden igaz, még az idén meg fog érkezni PS4-re és PS5-re.

Most a PlayStation karanténos akciójának keretein belül a Horizon Zero Dawn lett elérhető teljesen ingyenesen. A PS4 és PS5 konzolok tulajdonosainak nem kell rendelkezniük élő PS Plus előfizetéssel sem, csak egyszerűen hozzá kell adniuk a könyvtárukhoz az ingyenes játékot és utána azt bármeddig élvezhetik. Ráadásul nem is csak az alapjáték került bele az akcióba, hanem a Complete Edition, ami tartalmazza a Frozen Wilds DLC-t is.

Zseniális dolog ez a Sony részéről, hogy ilyen minőségi alkotásokat tudunk teljesen ingyenesen behúzni a karantén idején. Ha jól megnézzük, olyan címek érkeznek a programba, amiknek lassan-lassan jön már a folytatása. Az előző játék a Ratchet&Clank volt, annak júniusban fog majd napfényt látni a legújabb darabja, míg a Horizonnak sincs már messze a Forbidden West. Egészen május 15-ig be tudjuk húzni a PlayStation konzolunkon ezt a remek alkotást!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.