Főoldal Filmek Íme az Az második rész Vesztesek Klub felnőtt tagjai
Filmek

Íme az Az második rész Vesztesek Klub felnőtt tagjai

Lencsevégre kapták az Az második rész Vesztesek Klubjának felnőtt tagjait a forgatáson.

725

Lencsevégre kapták az Az második rész Vesztesek Klubjának felnőtt tagjait a forgatáson.

Miután bejelentették, hogy kik alkotják majd a Vesztesek Klub felnőtt tagjait, kaptunk egy képet a színészekről, ugyan ott még hétköznapi viseletben láttuk őket. Most végre már munka közben is megnézhetjük a sztárokat, akikkel jövő év szeptemberében találkozunk Stephen King legfélelmetesebb és legsikeresebb horrorregényének második részében, az Az második fejezetben.

Andy Muschietty az első rész sikere után visszatér, hogy elvégezze rendezői teendőit a második résznél is, de a forgatókönyvíró téren sem történt nagy változás, hiszen az a Gary Dauberman írta a második fejezet szkriptjét, aki az első részt is papírra vitte. A folytatás cselekménye 27 évvel játszódik az első rész után, egy modernebb korban, ahol a Vesztesek Klub tagjai visszatérnek Derry nevű kisvárosba, hogy leszámoljanak Pennywise gyilkos bohóccal. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események