Főoldal Játékok Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO
Játékok

Ilyen lett volna a Half-Life spinoff és a Spielberg féle LMNO

A Noclip megint egy zseniális dokumentumfilmet gyúrt össze, ezúttal az Arkane Sudios-szal a főszerepben.

465

A héten jelent meg a Noclip legfrissebb dokumentumfilmje, mely az Arkane Studios történetével foglalkozik. Danny O’Dwyer ezúttal a fejlesztőcsapat egykori fejével és több alkalmazottjával veszi át az elmúlt húsz évben történteket. Természetesen szóba kerülnek a klasszikusok, mint az Arx Fatalis (mely épp most lett ingyenesen letölthető) és a Dark Messiah of Might & Magic, de nem maradnak ki a Dishonored játékok vagy a Prey (reboot) sem.

Az anyag legfincsibb része viszont az a szegmens, amikor az el nem készült fejlesztéseikről mesélnek. Három játék kerül fókuszba: a forradalmi játékelemekkel operáló The Crossing, a Half-Life univerzum kiegészítéseként kalapált Ravenholm (a franchise-ról szóló korábbi adás erre található) és a Steven Spielberg nevével fémjelzett LMNO, mely az Electronic Arts-szal karöltve készülő hármas játékcsomag része lett volna, de a gazdasági világválság végül meghiúsította. Pünkösd talán a legideálisabb idő arra, hogy időt szakítsunk a videojáték történelem egy eddig nem látott szeletére.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
Filmek

A Dűne: Második rész az egyik legbriliánsabb sci-fi film, amit Steven Spielberg valaha látott

Steven Spielberg kijelentésével sokan egyetértenek, hogy a Dűne: Második rész észbontó.

Filmek

Steven Spielberg megerősítette, hogy elkészül a Ready Player Two

A Ready Player One sikere után jön a folytatás a filmvászonra.