Ilyen lesz Henry Cavill Ríviai Geralt szerepében a The Witcher-sorozatban

A Netflix megmutatta a rajongóknak, hogy milyen lesz Ríviai Geralt szerepében Henry Cavill a videojáték alapján készült The Witcher című sorozatban.

A Netflix megmutatta a rajongóknak, hogy milyen lesz Ríviai Geralt szerepében Henry Cavill a videojáték alapján készült The Witcher című sorozatban.

Halloweeni hangulat uralkodik világszerte, amihez most a Netflix is csatlakozott, és kiadtak egy próbafelvételt, ahol Henry Cavillt látjuk Ríviai Geralt szerepében. A Netflix még 2017 májusában bejelentette, hogy érkezik a The Witcher élőszereplős sorozat, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ki fogja játszani a főszerepet. Pár hete azonban megerősítették, hogy Henry Cavill kapta a szerepet.

Cavill egy dolgot leszámítva pontosan úgy néz ki, mint Geralt a játékban, hosszú szürke haja van, megszabadult a bajusztól, amit a Mission: Impossible – Utóhatásra növesztett, azonban a videón hiányzik a sárga szem és a heg az arcáról, ahogy a főhőst ábrázolták a videojátékban, de ezeket még az utómunkák során pótolhatják majd a készítők. De azt is el tudjuk képzelni, hogy a karakter egy fiatalabb változatával találkozunk a televíziók képernyőin, amikor még nem szerzett sebeket.

A lengyel Andrzej Sapkowski író fantasy regényei olyan szörnyvadászokra fókuszálnak, akiket csak Witchereknek hívnak, és akik fiatalkorukban különböző természetfeletti képességekre tesznek szert. Az egyik ilyen főszereplőt Riviai Geraltnak hívnak, egy magányos Witcher, aki elsősorban azért küzd, hogy megtalálja helyét abban a különös világban, ahol olykor az emberek még a szörnyektől is rosszabbak.

A 8 epizódból álló, első évad forgatókönyvét Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy) írónő készíti majd, aki írói feladata mellett vezető produceri teendőket és a showrunner feladatát is ellátja majd. A rendezői székbe pedig a House of Cards, illetve a Trónok harcának direktorát, Alik Sakharov-ot ültetik négy rész erejéig, majd kettő-kettő részt Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Fear the Walking Dead) és Charlotte Brändström (Outland, Counterpart) forgatna. Pontos információk nincsenek arról, hogy mikor mutatják be a The Witcher sorozatot, de 2020-ig biztosan nem tűzik képernyőre.

Total
2
Shares
Previous Article
Bohém rapszódia

KRITIKA: Bohém rapszódia

Next Article

Christopher McQuarrie is dolgozik a Top Gun: Maverick forgatókönyvén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!