Főoldal Játékok Ilyen lesz a hazai fejlesztésű Mandragora
Játékok

Ilyen lesz a hazai fejlesztésű Mandragora

A Primal Game Studio játékának készületei még kori fázisban tartanak.

545

Ígéretes hazai videojáték fejlesztésről hullott le a lepel, a Mandragorát a Primal Game Studio (ex-Black Hole csapat) készíti. Aki nyitott szemmel járt, eddig is hallhatott már róla, hiszen 2019 szeptembere óta aktívan postolgatnak a készülő címről a különféle közösségi médiákban, de valahogy eddig a széleskörű figyelmet nem kapta meg.

Nem is csoda, hiszen a munka még igen kezdeti stádiumban jár, mindössze pár másodperces, hangulatfestő videókat lehet látni (megjelenési dátumról és platformokról még szó sincs). Azonban már ezek alapján is látszik, hogy az oldalnézetes, fantasy settinggel meghintett akció platformer igencsak ütős lesz. A projektnek mindössze három ember ugrott neki a cég egyéb fejlesztései mellett, de mostanára már egy komolyabb csapat dolgozik rajta.

A teljesség igénye nélkül válogattunk pár látványos videót, a többiért és friss hírekért látogassátok a Mandragora oldalát és csatornáit.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események