Főoldal Játékok Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare gépigénye
Játékok

Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare gépigénye

Az NVidia hivatalos segédletet adott ki, hogy milyen beállítások mellett milyen sebességgel fut majd az új COD.

519

Az NVidia hivatalos segédletet adott ki, hogy milyen beállítások mellett milyen sebességgel fut majd az új COD.

A Ray Tracing egy igazán érdekes technológia, hiszen annyira nagyon sokat nem lendít a játék kinézetén, viszont pont megadja néhol azt a “wow” érzést a végigjátszás közben, amire annyira nagyon sokan várnak. Az NVidia pontosan tudta ezt, és mivel minden adott volt hozzá, így kifejlesztették az RTX családot, amely támogatja ezt a huncutságot. Nincs még annyira elterjedve az egész, hiszen ezek a kártyák drágák, ráadásul a legolcsóbb is csak korlátozottan képes kezelni azokat a bizonyos sugarakat.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Más világ jön majd valószínűleg, ha érkezik a két új generációs konzol, ugyanis mindkettőben lesz Ray Tracing (továbbiakban RT) támogatás alapból, tehát nagyobb közönséghez is el fog ez jutni. Most azonban koncentráljunk a jelenre, az NVidia kiadott a Call of Duty Modern Warfare-hez egy kis táblázatot, amely megmutatja milyen szintű kártya kell az egyes grafikai szintekhez.

Látható, hogy a 1080p 30FPS-es szinttel (nyilván RT nélkül), már a GTX 1650 is meg tud birkózni, amely a 60 ezer forint környéki árával egészen barátságos. A sokak által elvárt 1080/60FPS-hez már a GTX 1660 kell, amely még mindig egy józan árú kártya és igazán örvendetes, hogy ilyen teljesítményre képes. Persze a 4K 60FPS-hez RT-vel azért mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis a RTX 2080 Super képes csak ezt futtatni, az meg 250 ezer forinttól kezdődik. Alapvetően egészen jól be van lőve a gépigény, meglátjuk ez milyen lesz majd a valós életben.

 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Game Awards 2023 Christopher Judge
Játékok

Kiakadtak a Call of Duty fejlesztői a The Game Awards poénján

Christopher Judge beszólását több jelenlegi és volt Call of Duty fejlesztő rosszul...

BREAKINGJátékok

Az Öbölháborúról fog szólni a következő Call of Duty

A pletykák szerint a 2024-es rész Black Ops: Gulf War címen érkezik.

Call of Duty: Modern Warfare III
Játéktesztek

Call of Duty: Modern Warfare III teszt

Tesztünk az újragondolt Call of Duty: Modern Warfare trilógia harmadik részéről.