x
Close


Közelgő események

Játékok

Ilyen hosszú lesz az új Call of Duty!

Pontos hosszt ugyan nem mondtak, hiszen szerintük ez a játék esetében leginkább a stíluson múlik.

Ilyen hosszú lesz az új Call of Duty!
  • Publishedszeptember 3, 2019

Pontos hosszt ugyan nem mondtak, hiszen szerintük ez a játék esetében leginkább a stíluson múlik.

A Call of Duty Modern Warfare rebootja októberben fog megérkezni és minden várakozás szerint az év egyik legjobb alkotása lesz. Már ha hihetünk a fejlesztőknek és a trailereknek. Mint a legtöbb játéknak, ennek is az fogja meghatározni a hosszát, hogy ki milyen stílusban fog neki, amint a stúdió egyik munkatársa elárulta. A szériától megszokott hosszt várhatunk majd.

“A kampány hossza teljesen beleillik majd az eddigi játékok sorába, pontosan ahogy azt egy Call of Duty alkotás kapcsán várjuk.”- Taylor Kurosaki

 

A kampány csak egy (igazán fontos) eleme az új alkotásnak, rengeteg más adalék is lesz benne. Tartalmaz majd egy igazán jó multiplayert, ami sok-sok új módot hoz majd a házhoz. Ilyen lesz például a Ground War vagy a Spec Ops co-op. Láthatjuk tehát, hogy bőven lesz még tennivalónk a sztoriszál befejezése után is. Az új Call of Duty október 25-én fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra, és PC-re.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.