Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Ilyen hosszú lesz a Marvel’s Avengers kampánya

Megtudhattuk, milyen típusú lesz a Marvel’s Avengers kampánya és hogy lesznek-e megjelenés utáni tartalmak.

A mai nap folyamán már elolvashattátok tőlünk, hogy milyen is lesz a Marvel’s Avengers gyűjtői változata. Nem állt le a mai napra azonban a Bosszúállók vonat, hanem más érdekességeket is megtudhatunk a Crystal Dynamics érkező játékáról. A ComicBook-nak lehetősége volt beszélni az alkotás egyik senior fejlesztőjével, Rich Briggs-el. Ő a mostani alkalommal a kampány rejtelmeibe vezetett be egy picit jobban minket.

Egy kicsit hasonló formátumú lesz a csapat Tomb Raider játékaihoz, hiszen folyamatosan fognak érkezni hozzá különböző tartalmak. Pont ennek a szériának az utolsó részével állították párba az Avengers-t a hosszát tekintve is. Több megközelítési lehetősége is volt a végigjátszásnak. Az egyik, akik csupán a fő-fő küldetésekre koncentráltak és semmi mást nem fedeztek fel a világból. Az olyan 10-12 órát vett igénybe. Aki viszont jobban el volt a mellékküldetésekkel és látni is szeretett volna ezt-azt belőle, az bőven belekóstolt a 30 órás intervallumba is. A Bosszúállók szempontjából konkrét számokat még nem árult el, azonban azt mondta, valami hasonlót kell várunk itt is.

Tehát nem lesz rövid a játék, viszont még így is számíthatunk majd rengeteg megjelenés utáni tartalomra, amelyből sok-sok majd a kampány szempontjából (is) lényeges lesz. Nagyon várjuk már ezt az alkotást is!

Még több a témában...

Ma érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború következő trailere

Ilyen lesz Fekete Özvegy a Marvel’s Avengersben

Héja Szabolcs

Megvannak a Jump Force első ponsztámai, örülünk Vincent?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon