Ilyen az első 5 perc a Hitman 3 Dubai küldetéséből

Megcsodálhatjuk az idei év első AAA játékát végre testközelből is, ami a 47-es ügynök kalandjait fogja lezárni.

Az idei szezont a nagyobb játékok közül nagy valószínűséggel az IO Interactive bérgyilkosos alkotása fogja nyitni. Az előző két rész alapján sikerült visszaállítaniuk a 47-es ügynök régi renoméját és végre megint nem csak a halántéka csillog fényesen. Ilyen előjelek mellett nagyon sokan tekintik az év első felének legmeghatározóbb művének. A fejlesztők bejelentették, hogy ezután a Hitman projekt egy kicsit parkolópályára kerül, ugyanis egy másik ügynök kerül majd „célkeresztbe”.

Az IO Interacitve következő játéka egy James Bond alkotás lesz. Addig is a 47-es ügynök jelenlegi záróakkordját szeretnék minél jobban megcsinálni, hogy az utolsó bevetés nagyot szóljon. Most ennek a grandiózus projektnek láthatjuk az első 5 percét, amelyet a GameInformer örökíthetett meg PC segítségével. Ebben a Dubai küldetést járják egy kicsit körül és megcsodálhatjuk benne a világ legmagasabb épületét is. 

A fejlesztők szerint rendkívül jól fog kinézni minden platformon, amin megjelenik. Az ígéretek szerint ki fogja használni majd az új konzolok erejét és így egészen szemkápráztató látványban lehet majd részünk. A megjelenési dátumát január 20-ában határozták meg, tehát 19 nap múlva már meg is csodálhatjátok majd. Különösen fontos ez a játék, hiszen ez nyitja majd a 2021-es évet AAA szempontból. Nagyon várjuk már, hogy bármelyik szem elé kerülő eszközzel elvégezhessük a feladatot és lezárhassuk a 47-es ügynök kalandját.

Total
3
Shares
Previous Article

Az Xbox főnöke elképesztően izgatott a jövővel kapcsolatban

Next Article

Játszható állapotban van az új Age of Empires

Related Posts