Wide Screen
Image default
Játékok

Így szerezheted vissza a letiltott Facebook fiókod

A cikkben egy pár tippet találtok, amivel a nagy letiltás hullám után talán Ti is visszaszerezhetitek a fiókjaitokat.

Most egy egész nagy közösséget érintő problémával kell szembenézünk, amelyben megpróbálunk számotokra segíteni. Nekünk is rengeteg “kedvelésünk” tűnt el a Facebook ezen a héten tartott tisztogatási akciója során. A legrosszabb az egészben, hogy nem kellett különösképpen rosszat tenni érte, elég volt csupán átlagos felhasználónak lenni. Nézzük is hát mit tehetünk, ha tiltottak a legnagyobb közösségi felületről minket.

Sokaknak a Facebook-kal együtt elkaszálták az instagram-os fiókját is, mivel párosítva volt. Több lehetősége is akad az egyszeri felhasználónak az accountjai visszaszerzésére. Elsősorban megtekinthetjük, miért is tiltanak le a cég emberei, megláthatjuk belefutottunk-e véletlen valamelyik kitételbe a sok közül. Fontos infó, hogy ezt az oldalt “face” bejelentkezés nélkül is végigböngészhetjük. Az egyik leggyakoribb probléma az azonosítás hiánya szokott lenni, amelyet ezen az fülön csekkolhatunk. 

Ha ez sem segít, akkor megpróbálhatjuk még jelezni számukra ezzel az űrlappal, ha szerintünk indokolatlanul tiltottak le minket. Az Instagram-on is hasonlóan működnek a dolgok, itt pedig ezzel az űrlappal lehet kérni, hogy nézzék már át tüzetesebben az esetünket. Reméljük tudtunk számotokra segíteni, és egy pár ember visszaszerzi így az elvesztett fiókjait. A körleveleknek még mindig ne dőljünk be, nem tudnak kompetensek lenni az ügyünkben.

Még több a témában...

A Facebook szőröstül-bőröstül bekebelezte a Beat Sabert

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Héja Szabolcs

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon