Wide Screen
Image default
Játékok

Így nézhet ki a PlayStation 5 fejlesztői csomagja

A rengeteg pletyka és renderelt kép után úgy néz ki, most végre egy igazit láthatunk a fejlesztői csomagról.

Egyre több dolog derül ki a Sony új konzoljáról. Bővítették a tudásunk a specifikációval kapcsolatban és még pár új feature is bemutatásra került a közelmúltban. Beszéltek továbbá a kontroller funkcióiról, a hivatalos névről és pletykák szóltak már a beharangozott árról is. Egy valamiről azonban még sejtésünk sincs. Pontosan hogy is fog kinézni az új konzol? Az még nem most fog valószínűleg kiderülni. A rengeteg pletyka és renderelt kép után most úgy néz ki, egy valós fotót is láthatunk a PS5 fejlesztői csomagjáról.

Fontos azonban leszögezni, hogy a jövő év végén esedékes végső kiadás valószínűleg nem fog erre hasonlítani, hiszen ennek az értelme és a dizájn legfőbb célja a lehető legjobb teljesítmény. Egy fejlesztői csomagnál kb. a legutolsó szempont a kinézet. Fontos azonban megjegyezni, hogy valóban elég nagy nyílások tátongnak rajta a maximális ventiláció miatt. Így feltételezhetjük tehát, hogy nagyon nagy teljesítményű lesz a konzol, továbbá valószínűleg valamivel halkabb is lehet a PS4 Pro-nál, ugyanis az néha olyan, mint egy turbina. Reméljük nem is olyan sokára már láthatjuk majd az áruházakban kapható verzió dizájnját is.

Még több a témában...

Október sem maradhat Chernobyl(ite) nélkül

Héja Szabolcs

Megérkezett a Hitman 2 júliusi roadmap-je

Héja Szabolcs

A Sony hivatalosan is elismerte az erősebb PlayStation 4 létezését

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon