Főoldal Játékok Így nézhet ki a PlayStation 5 fejlesztői csomagja
Játékok

Így nézhet ki a PlayStation 5 fejlesztői csomagja

A rengeteg pletyka és renderelt kép után úgy néz ki, most végre egy igazit láthatunk a fejlesztői csomagról.

491

A rengeteg pletyka és renderelt kép után úgy néz ki, most végre egy igazit láthatunk a fejlesztői csomagról.

Egyre több dolog derül ki a Sony új konzoljáról. Bővítették a tudásunk a specifikációval kapcsolatban és még pár új feature is bemutatásra került a közelmúltban. Beszéltek továbbá a kontroller funkcióiról, a hivatalos névről és pletykák szóltak már a beharangozott árról is. Egy valamiről azonban még sejtésünk sincs. Pontosan hogy is fog kinézni az új konzol? Az még nem most fog valószínűleg kiderülni. A rengeteg pletyka és renderelt kép után most úgy néz ki, egy valós fotót is láthatunk a PS5 fejlesztői csomagjáról.

Fontos azonban leszögezni, hogy a jövő év végén esedékes végső kiadás valószínűleg nem fog erre hasonlítani, hiszen ennek az értelme és a dizájn legfőbb célja a lehető legjobb teljesítmény. Egy fejlesztői csomagnál kb. a legutolsó szempont a kinézet. Fontos azonban megjegyezni, hogy valóban elég nagy nyílások tátongnak rajta a maximális ventiláció miatt. Így feltételezhetjük tehát, hogy nagyon nagy teljesítményű lesz a konzol, továbbá valószínűleg valamivel halkabb is lehet a PS4 Pro-nál, ugyanis az néha olyan, mint egy turbina. Reméljük nem is olyan sokára már láthatjuk majd az áruházakban kapható verzió dizájnját is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

Rise of the Ronin
Játéktesztek

Rise of the Ronin teszt

Tesztünk az új PlayStation 5 exkluzív szamurájos játékról.

PlayStation 5
PlayStation

Kiszivároghattak a PS5 Pro részletei, brutálisan erős konzol jöhet

A pletykák szerint akár 2024 karácsonyán érkezhet az új PlayStation 5 Pro.