Image default
Gamer

Így néz ki a Star Wars: Episode I Racer Unreal 4 alatt!

Rajongók újraalkották a híres játék egyik pályáját, azonban sajnos máris egy kis probléma lépett fel vele kapcsolatban.

.

Valószínűleg mindenki emlékszik a régi klasszikus Star Wars játékra, amelyben fogatokkal versenyezve próbáltunk nyerni a többi “sportszerű” indulóval szemben. Nem kertelünk, a Tatooineon a galaxis söpredéke vonult fel ellenünk. A rajongók ezt a pályát alkották újra az Epic híres-hírhedt motorjával. Gyönyörű munka lett, tényleg elképesztően néz ki ez az idén 20 éves játék az Unreal Engine alatt. Nézzük is hát meg a Star Wars HQ videóját róla.

A játék itt volt letölthető, sajnos azonban úgy néz ki máris elérhetetlenné tették az ügyeletesek. Nagyon reménykedünk benne, hogy valahol még megtalálható lesz vagy a Disney észhez kap és elkezdi támogatni ezeket a kezdeményezéseket. Ha valakinek megjött a kedve a versenyzősdihez az eredeti, ám de csúnyácskább verzióját meg tudja vásárolni újabb számítógépekre már több helyen is. A Steames verzió itt található, a GOG-os meg itt.

Reméljük ennek a kezdeményezésnek még lesz folytatása, hiszen nagyon élveztük ezt a játékot és valószínűleg a rajongók körében hatalmas sikere lenne.

Még több a témában...

Kiderült, mikor játszódik Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata

Kévés Bence Mihály

Egy önálló hutt Jabba film is szerepel a Lucasfilm tervei között

Kévés Bence Mihály

Megtalálták az ifjú Han Solot, jöhet a csempész film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább