Főoldal Játékok Így fut majd a Rage 2
Játékok

Így fut majd a Rage 2

A fejlesztők végre elárulták hogyan is fog futni az új Rage az egyes készülékeken.

639

A fejlesztők végre elárulták hogyan is fog futni az új Rage az egyes készülékeken.

Nemsokára itt a következő nagyobb játék, a Bethesda által ápolgatott Rage 2. A fejlesztő stúdió, az Avalanche már több részletet elárult az új alkotása kapcsán, melyek nem feltétlen jó irányt tükröztek. Most kiderült, a játék már “Gold” állapotban van, tehát befejezték az alapjáték fejlesztését.

PC-n 64 bites Windows 7/8/10-es rendszer kell a játékhoz. Processzorból Intel Core I5-3570 vagy AMD Ryzen 3 1330x szükségeltetik, mind a kettő minimum 8 GB rammal. Videokártyából NVidia GTX 780 3GB és AMD R9 280 3GB-ot adták meg a fejlesztők mint alap. Továbbá 50 GB szabad tárhely is kell majd a merevlemezünkön.

Konzol fronton egy picit más a helyzet. Köztudottan a négyesből a leggyengébben az Xbox One S-en is fut 900p/30 fps-el. Jobb a helyzet azonban az alap PS4-en, ott 1080p/30 fps-t tud tartani. A két erősebb masinán, tehát az Xbox One X-en és a PS4 Pro-n 1080p/60 fps-t ígérnek a fejlesztők. A 4K hiánya feltűnő lehet, azonban mint lenyilatkozta az Avalanche az elöregedő architektúra miatt csak így tudták kihozni a bűvös 60 fps-t az erősebb konzolokból. A játék május 14-én lesz elérhető az említett platformokra.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...