Close


Közelgő események

Filmek

Így fest Daisy Ridley Ophelia szerepében!

A tehetséges fiatal színésznőt a legtöbben egy messzi-messzi galaxisból ismerhetik, azonban most egy másik oldaláról is láthatjuk. Daisy Ridley lesz ugyanis a főszereplő az Ophelia című filmben, ami a Star

Így fest Daisy Ridley Ophelia szerepében!
  • PublishedMay 23, 2017

A tehetséges fiatal színésznőt a legtöbben egy messzi-messzi galaxisból ismerhetik, azonban most egy másik oldaláról is láthatjuk. Daisy Ridley lesz ugyanis a főszereplő az Ophelia című filmben, ami a Star Wars sorozathoz képest igen komoly stílusváltás.

A klasszikus Shakespeare történet, a Hamlet feldolgozásában Ophelia (magyarosan Ofélia) szemszögéből láthatjuk az eseményeket. A film egyébként Lisa Klein díjnyertes novelláját veszi alapul, és Ridley mellett szerepel a filmben Naomi Watts is, aki Hamlet édesanyját és Dánia királynőjét, Gertrúdot alakítja majd. Hamletet George MacKay, míg Laertes karakterét Tom Felton kelti életre.

Daisy Ridley-t a decemberi új Star Wars epizód előtt már novemberben is láthatjuk majd, a Gyilkosság az Orient Expressz legújabb feldolgozásában.

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.