x
Játékok

Így fest a vékonyabb PlayStation 4 konzol?

Állítólag ilyen külsőben érkezik a PlayStation slim kiadása.

Így fest a vékonyabb PlayStation 4 konzol?
  • Publishedaugusztus 22, 2016

Állítólag ilyen külsőben érkezik a PlayStation slim kiadása.

Szeptember 7-én tart a Sony egy sajtótájékoztatót, ahol elvileg bemutatják az erősebb konzolt, ami jelenleg még a PlayStation Neo nevet viseli. Könnyen elképzelhető, hogy ez még változni fog. Nem csak az erősebb gépet mutatják be, hanem a jelenleg is kapható konzol egy vékonyított változatát is. Az új slim konzol sokkal vékonyabb és kompaktabb lehet, mint elődje volt. A PlayStation 4 még 2013-ban jelent meg, a mérnökök pedig nem aludtak azóta, így egyazon hardvert kisebb helyre is képesek voltak besuvasztani.

Még meg sem jelent a slim változat, de valaki máris eladásra ajánlja az új darabot. A Gumtree nevezetű aukciós oldalon jelent meg egy hirdetés, mely a slim PlayStation 4-et kínálja eladásra. Az eladó 295 fontot kér a konzolért. A cikk alján található képek is az oldalról származnak. A képeket megvizsgálva látható, hogy a vékonyabb kiadást újradizájnolták, a sarkokat lekerekítették, és csatlakozók kiosztását átrendezték. A hátoldalon egy UTP, HDMI, AUX és a tápkábel csatlakozó kapott helyet.

A cikk publikálása közben a terméket már törölték az oldalról, és nem elérhető.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.