Így fest a FIFA 21 új generációs konzolokon

Hatalmas változást hoztak a finomhangolások a “fociszimulátor” életében.

A játékosoknak ősszel az egyik leginkább foglalkoztató kérdése az volt, hogy melyik játék hogyan fogja támogatni az új generációs konzolokat megjelenésük után. Voltak fejlesztők, akik egészen pozitívan álltak a témához, ugyanis ha valaki megvette az alkotásukat a jelenlegi gépek egyikére, akkor az később (ha beszerezte az új PlayStation vagy Xbox masináját) ingyenesen frissíthetett az arra való változatra.

Ilyen volt például meglepő módon az Assassin’s Creed Valhalla-val a Ubisoft és a FIFA 21 esetében az EA. Kevésbé volt könnyen értelmezhető és érthető az Activision hozzáállása, hiszen a Call of Duty : Black Ops Cold War esetében már voltak ebből az ügyből kifolyólag problémák.

Az EA Sports példás munkát végzett az új generációs frissítéssel, hiszen az idei FIFA egészen zseniálisan néz ki ezeken a konzolokon. A Digital Foundry vette górcső alá mind a PS5-ös, mind az Xbox Series X/S-es változatokat és ezeket hasonlította össze a jelenlegi verzió képviselőivel. Nagy előrelépést sikerült elérniük a hajak és különböző arcszőrzetek megvalósításakor, régen látott fejlődést eszközöltek a haló és a kapufa dinamikája kapcsán is.

Meg kell vallani, a sportjátékok (élükön a FIFA-val) egy ideje látványban már nem sok változást mutattak, így rájuk is fért egy kis ráncfelvarrás. Valamilyen szinten kihasználja a PS5 adaptív ravaszait is, ha az utolsó embert irányítjuk egy picit felkeményedik, jelezve a „veszélyt” amit átélünk. Reméljük a többi fejlesztő is hasonló odaadással fogja készíteni a next-gen változatokat, hiszen ez elég erősen hozzá tudna járulni ezeknek a gépeknek az elterjedéséhez. 

Total
3
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

A vártnál rosszabbul nyitott a mozik kasszáinál a Wonder Woman 1984

Next Article
She-Hulk

Meglepő dolgot árult el Kevin Feige a Moon Knight és a She-Hulk Disney+ sorozatokról

Related Posts