Wide Screen
Image default
Gamer

Így fest a Borderlands 3 játék közben!

Végre megérkezett a várva várt játékmenet videó a Gearbox legújabb alkotásához, amely minden eddiginél jobbnak néz ki.

Ma este ízelítőt kaphattunk a legújabb Borderlands játékból, amely pont azt adta, amit várhattunk tőle. Nem igazán sokat változtatott a legutóbbi alkotás óta, azonban nem is feltétlenül érezzük szükségét ennek, tekintve a nem is olyan régi megjelenést. A több mint egy órás bemutatót az elején kezdték a tutoriallal, amelyből megtudhatjuk itt már lesz falra kapaszkodás és Claptrap is újra. A grafika sokat fejlődött és egészen jó képfrissítési rátát kapunk, azonban ezek a Cell-Shade látványvilág miatt nem annyira feltűnőek.

Hatalmas a fegyverek szerepe, amelyeknek itt szinte mindnek külön tüzelési módja lesz. Interakcióba léphetünk a környezetünkkel és felhasználhatjuk majd azt az ellenfelek ellen. Az NPC-k szintén a játék középpontjában találhatóak, hiszen feléleszthetjük őket és cserébe ők is megtehetik ezt velünk. A CO-OP egyik újítása, hogy a társunk ugyanannyit fog sebezni mint mi, hiába magasabb szintű, azonban lootból viszont a sajátjának megfelelőt kap. Az egyik fő helyszín a Sanctury III lesz, amely egy űrhajó.

Több bolygó is bejárható lesz, azonban most még csak kettőt mutattak meg számunkra. Mint Randy Pitchford elárulta, offline is játszhatunk majd. Jönni fognak majd DLC-k hozzá, viszont mikrotranzakciókat nem fog tartalmazni. Szeptember 13-án kaparinthatjuk meg a PC, PS, Xbox trióra. Az E3-on még megtudhatunk majd többet róla.

Még több a témában...

Ilyen lesz a Gears 5 borítója

Héja Szabolcs

Itt az NBA 2k20 demója!

Héja Szabolcs

Több új szupertitkos címen dolgoznak az Anthem alkotói!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább