Wide Screen
Image default
Filmek

Így élte túl Thanos a Titán pusztulását

Thanos valahogyan túlélte a Titán pusztulását, hiszen a Végtelen háborúban mind a hat Végtelen Követ összegyűjti, a kérdés márcsak az, mindazt hogyan?

A Bosszúállók: Végtelen háborúból kiderült Thanos valódi indíttatása, hogy miért szeretné összegyűjteni a hat Végtelen Követ, azonban arra választ már nem kaptunk, hogy ő miként menekült meg a Titánról, miközben az egyik jelenetben magára a bolygóra is ellátogatunk, s az egyik legnagyobb harcjelenet pont ezen a planétán zajlik. Sok rajongóban felmerült tehát a kérdés, hogy Thanos a titánokkal ellentétben hogyan menekült meg? Erre a kérdésre próbál válaszolni egy frissen megjelent Végtelen háború könyv.

A képregényekkel ellentétben a filmben Thanosnak valódi motiváció voltak arra, hogy miért szeretné kipusztítani a Marvel Moziverzum felét. A Marvel hősei az elmúlt tíz esztendőben sok ellenlábassal néztek szembe, akiket önző, saját célok vezéreltek, míg Thanos pusztítása ellenére az univerzum megmentését szeretne volna elérni, amihez össze kellett gyűjtenie az univerzum hat elemi kristályát, a hat Végtelen Követ. Sokan nem értenek egyet Thanos döntésével, aki azt tanácsolta fajtársainak, hogy irtsák ki a lakosság felét, hiszen az erőforrások végesek, ennyi sok éhes szájat nem tud ellátni – ezt később a teljes univerzumra kiterjesztette -, viszont arra nem kaptunk választ sehol, hogyan élte túl a Titán pusztulását. Szerencsére azonban a napokban megjelent az Avengers: Infinity War – The Art of the Movie című könyv, ami felfedi a titkot: Thanost száműzték a bolygóról saját javaslatára.

A Végtelen háború bemutatója óta tudjuk, hogy sikerre vitte ördögi tervét, s nem csak a Titán lakosságát, hanem a teljes univerzumot megfelezte a csettintéssel, amit majd talán a Bosszúállók 4. töröl el, hiszen a pletykák szerint időutazással, vagy kvantumugrással fogják helyrehozni Thanos pusztítását, aki talán túléli majd a következő részt is, hogy a jövőben más Marvel-filmekben vállaljon szerepet. Nem kizárt, hogy Thanos megmenekül a Bosszúállók 4. végén, hogy aztán a The Eternals című filmben visszatérjen, s többet megtudjunk a titánokról.

Még több a témában...

A Marvel elhozta a polgárháborút az új Amerika kapitány képregényben

KRITIKA: Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

Magyarul is nagyon állat lett a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább