Venom 2. - Vérontó

Ígéretesen nyitott csütörtök este a Venom 2. – Vérontó

Erősen kezdett a Venom folytatása tegnap.

A Venom első része minden előzetes várakozást felülmúlt, és gyorsan 2018 egyik legnagyobb kasszasikere lett. Az óriási bevétel bebiztosította a folytatást, amit már tavaly szerettek volna bemutatni, de a koronavírus-járvány miatt több alkalommal is elcsúsztatták a premiert. Tegnap azonban számos országban műsorra tűzték a Venom 2. – Vérontó című filmet, és az első számok alapján a második rész akár az első rész sikerét is megismételheti.

Csütörtök kora este több moziban is elkezdték vetíteni a folytatást, és már az esti vetítésekből több mint 10 millió dollárt hozott. A filmet 3700 helyszínen kezdték játszani a tengerentúlon, és összesen 11,6M dollárral zárták a napot. A Sony Pictures alkotása a pandémia utáni időszakban a második legerősebb kezdést hozta össze, ennél csak a Fekete Özvegy kezdett erősebben. Scarlett Johansson nevével fémjelzett film az Egyesült Államokban 67-72M dollárral zárt az első három napban, majd a következő hetekben hatalmasat zuhant.

A negatív kritikák ellenére a Venom a stúdió egyik legnagyobb bevételű alkotása volt, világszerte közel 850 millió dollárt hozott. Még korai lenne elkiabálni a folytatás sikerét, de jó úton halad afelé, hogy összejöjjön az újabb kasszasiker cím. Kezdetben egészen jó kritikákat kapott a film, sokkal jobbat, mint az első rész, ám ahogy egyre több országban bemutatják és több kritika megjelenik a filmről, a Venom 2. mellett már csak 59% olvasható a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, de mindeddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom 2. – Vérontó című október 14-én fogják bemutatni a hazai mozikban.

Venom 2. - Vérontó
Total
12
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson és a Disney megegyeztek a Fekete Özvegy pereskedésében

Next Article
Doctor Strange

A Pókember 3. kritikái után Sam Raimi nem volt biztos benne, hogy meg tudja csinálni a Doctor Strange 2. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!