Idén érkezhet valami a következő GTA kapcsán?

Igazán érdekes levelezésre derült fény a játékok zenéjével kapcsolatosan.

Egészen érdekes hírek, pletykák kezdtek el terjedni az interneten, miután egy belső levelezésről készült képernyőkép a nagyvilág elé került. Egy zenei producer kürtölte szét, hogy a Rockstar bizony meghívta őt dolgozni több projektje kapcsán.

Valószínűleg egy régebbi levelezést láthatunk, ugyanis a művész már több elismert alkotáshoz szerzett zenét, de az aláíró személye egy picit furává teszi azt. Tudniillik ugyanis, Richard Barnes már nem munkatársa a GTA és a Red Dead Redemption kiadójának. Ezeket összevetve egy nagyon érdekes képletet kapunk a levél kapcsán. További információk beérkezéséig kezeljük nagyon óvatosan az ügyet és ne éljük bele magunkat túlságosan.

Amennyiben nem hamisítvány, mi lehet ez a hatalmas projekt? Csak találgatni tudunk, de elképzelhető a GTA 6 esetleges bejelentése. Valószínűleg a kész alkotást még nem láthatjuk, hiszen a COVID is belezavarhatott ebbe, viszont kisebb információkat már csepegtethetnek a nagyérdemű számára. 

Másik lehetséges nevező a Red Dead Redemption 2. Hatalmas lehetőségek vannak még a játékban és ezek nem igazán lettek kihasználva. A mai napig nagyon jól néz ki, így egy jobb kiegészítővel kihasználhatnák az új generáció erejét is. Elképesztően várjuk, hogy mekkora igazságtartalma volt az email-nek és tényleg érkezik-e valami idén a Rockstar-tól.

Total
2
Shares
Previous Article
Trónok harca

Több mint a nézők felét elvesztette az HBO, amikor véget ért a Trónok harca

Next Article

A Sony ideiglenesen szinte teljesen leállítja a PS4 gyártását

Related Posts