Főoldal Filmek Hugh Jackman elárulta, mi győzte meg abban, hogy újra Rozsomák legyen a Deadpool 3.-ban
Filmek

Hugh Jackman elárulta, mi győzte meg abban, hogy újra Rozsomák legyen a Deadpool 3.-ban

Már évekkel korábban eldöntötték, hogy Rozsomák és Deadpool közös filmet kap.

391
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Még szeptember végén jött a hivatalos bejelentés, hogy Ryan Reynolds oldalán lesz egy nagy visszatérő a Deadpool 3.-ban, méghozzá a Logan – Farkas után Hugh Jackman újra eljátssza Rozsomákot. A Marvel Studios már régóta dolgozik a harmadik részen, ennek ellenére egészen váratlanul ért mindenkit a hír, de Reynolds szerint már egy jó ideje tervben volt.

Reynolds a Variety-nek adott interjújában elárulta, hogy három és fél évvel ezelőtt találkozott a Marvel Studios frontemberével, nem sokkal azután, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot. Miközben Kevin Feige-vel megvitatták a dolgokat, ott merült fel először az ötlet, hogy a folytatásban Rozsomák is szerepet kapjon.

A megbeszélésen felmerült a téma, hogy találnánk-e módot egy Deadpool-Rozsomák párosításra. Ez akkor még nem volt lehetséges. Az, hogy ez most megtörténik, átkozottul izgalmas.

Ryan Reynolds

Bár Jackman 2017-ben a Logan – Farkas után látszólag visszavonult a szereptől, ám a színész úgy gondolja most, hogy talán még jobb lenne a szerepben. “Egy kis részem most azt gondolja, hogy még jobb lennék benne… Ez a kor arroganciája vagy valami ilyesmi?” – tűnődött Jackman.

Jackman azt is elmesélte, miért döntött a visszatérés mellett, annak ellenére, hogy ígérete szerint James Mangold filmje volt az utolsó ebben a szerepben. A film sajtókörútja során Jackman hivatalosan is kijelentette, hogy ez lesz az utolsó filmje, de nem akartak hinni neki, mivel már korábban is mondott hasonlót. Végül rájött, hogy talán egy óriási lehetőséget szalasztott el, és abban még szeretné kipróbálni magát.

Elmentem a Deadpool egyik vetítésére. Már 20 perce ment a vetítés, és azt gondoltam: “Á, a fenébe!” Csak a 48 óra járt a fejemben Nick Noltéval és Eddie Murphyvel. Szóval ez már régóta érlelődött bennem.”

Hugh Jackman

Találgatni sem tudunk, hogy mivel állnak elő a készítők, ugyanakkor megnyugodhatnak a rajongók, a film nem lesz hatással Logan búcsújára, mivel a harmadik rész évekkel a Logan – Farkas előtt játszódik majd. A Deadpool 3. 2024. november 8-án jön ki a mozikban, a Marvel Moziverzum 5. fázisában.

Farkas
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.