Hozni fogja a 60 FPS-t a Yakuza: Like a Dragon, ez egy friss gameplayen látható is

A japán alvilág nem pihen.

Egy mai stream során a SEGA nyilvánosságra hozta a technikai részleteket a Yakuza: Like a Dragon kapcsán. A bő két órás közvetítés során fény derült arra, hogy a híres franchise új epizódja 60-as képfrissítési ráta mellett Xbox Series S-en 900p, Series X gépeken pedig 1440p-ben fut majd.

A 60 FPS-re kifejezetten érzékeny a játékos közösség, és annak ellenére, hogy sokan alapvető elvárásként tekintenek rá, több fejlesztő is jelezte, a next-gen hardverek se teszik könnyebbé a kivitelezését. Örömteli tehát, hogy kezdenek megjelenni azok a címek, amik garantálni tudják ezt az arányt. Különösen korrekt, hogy kétféle módot is választhatunk majd, ezek egyike a csökkentett felbontás mellett a 60 FPS-t, a másik a megszokott 30 FPS-t biztosítja majd, a konzolok által hozható legmagasabb felbontásban.

Egy friss gameplay felvétel is kikerült a játékról, ahol bő negyed órán át figyelhetjük, hogyan muzsikál Xbox Series X-en. A látvány a sorozattól megszokott stílust szállítja, viszont azt mindenképp érdemes kiemelni, hogy milyen gördülékenyen fut a magas képfrissítési ráta mellett is. A GOGconnected csatornáján fellelhető videót lejjebb ti is megtekinthetitek.

A Yakuza: Like a Dragon Japánban már lassan egy éve elérhető, a nyugati közönségnek azonban az Xbox Series S/X megjelenéséig kell várnia, hogy kipróbálhassa. November 10-én, az új konzol nyitócímeként érkezik, időszakos exkluzívként, jövő év március 2-án pedig a PlayStation 5 kínálatához is csatlakozni fog.

Total
0
Shares
Previous Article
Színészek, akik valós harci kiképzést kaptak egy szerepért

Színészek, akik valós harci kiképzést kaptak egy szerepért

Next Article
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II a Furiosa spin-off főszereplői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!