Főoldal Filmek Hős vagy gonosz a Madame Web fekete-piros ruhás Pókembere?
Filmek

Hős vagy gonosz a Madame Web fekete-piros ruhás Pókembere?

Ki ő és mit kell tudni a Madame Web főgonoszáról.

1.1k
Madame-Web
Forrás: Sony Pictures

Miután a Madame Web előzetesét megosztották délután, a rajongók szeretnének választ kapni arra a kérdésükre, ki az a Pókember a fekete-piros jelmezben, aki valószínűleg a film főgonosza is lesz. A Marvel’s Spider-Man 2 megjelenése kapcsán sokakban felmerült, hogy esetleg Miles Morales vagy Peter Parker a jövőből, esetleg egy másik univerzumból, ahol a gonoszok táborát erősítik.

A fekete-piros jelmezt viselő személy Ezekiel Sims, aki a képregényekben egy gazdag üzletember volt, aki a Pókemberhez hasonló képességeket kapott. Pókemberrel ellentétben azonban, aki mindennap életét kockáztatja mások megmentése miatt, Ezekiel arra használta az erejét, hogy egy nagy, nemzetközi hatókörű üzleti birodalmat építsen. A filmben Tahar Rahim alakítja ezt a szereplőt. A Madame Web első előzetesében kaptunk utalást arra, hogy Cassandra Webhez hasonlóan ő is képes előre látni a jövőt, ahol három Póknőt is lát, akikre fenyegetésként tekint. Hogy megakadályozza ezt a jövőt, még azelőtt szeretné levadászni a három Póknőt, hogy szert tennének a képességeikre.

temp Image TBTL3 X

Amikor Pókember és Ezekiel találkoztak a képregényekben, Ezekiel faggatta az igazi Pókembert, és elmondta, hogy véletlen baleset során tett szert képességeire. Ezekiel úgy állítja be, hogy Pókemberhez hasonlóan ő is másokon szeretne segíteni erejével, de sok kérdés gyanús lesz Peternek, ezért szeretne többet megtudni Ezekiel származásáról és kapcsolatairól, hogy találkozott-e más hősökkel az univerzumban. Ezekiel később segített Pókembernek Morlun és Shathra leggyőzősében, akik megpróbálták megölni a Pókembert.

A filmhez kiadott rövid ismertető szerint “a Madame Web a tipikus műfajtól eltérően a Marvel egyik legrejtélyesebb hősnőjének önálló eredettörténetét meséli el. A feszültséggel teli thriller főszerepében Dakota Johnson alakítja Cassandra Webb-et, egy manhattani mentősnőt, aki talán látnoki képességekkel rendelkezik. Kénytelen szembesülni a múltjával kapcsolatos leleplezésekkel, és kapcsolatot alakít ki három fiatal nővel, akiknek hatalmas jövőt szánnak… ha mindannyian túlélik ezt a halálos jelent.” A film szinopszisa szerint a történet egy új univerzumban játszódik, ahol még nem létezik sem Miles Morales, sem Peter Parker, és Adam Scott karaktere kulcsfontosságú mellékszerepet játszik.

Azt nem erősítették meg, hogy az egyik igazi Pókember feltűnik-e a filmben, legyen az Peter Parker vagy Miles Morales – aki egyébként hamarosan élőszereplős filmben is bemutatkozik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.