Hang nélkül

Hónapokkal korábban válthatunk jegyet a Hang nélkül második részére

A vártnál sokkal előbb mutatják be a nagysikerű Hang nélkül című horrorfilmet a mozikban, miután a stúdió nyárról tavaszra hozta a premiert.

A vártnál sokkal előbb mutatják be a nagysikerű Hang nélkül című horrorfilmet a mozikban, miután a stúdió nyárról tavaszra hozta a premiert.

Sok rajongó örömére a Bloody Disgusting filmstúdió az eredetileg 2020. május 20-ára kitűzött Hang nélkül második rész bemutatóját 2020. március 20-áre hozta előrébb. A folytatás miatt nem kell aggódnunk, ugyanis az első részt is jegyző John Krasinski áll a kamerák túloldalán, míg főszerepben ezúttal is az Abbott család áll majd Emily Blunt karakterével az élen.

Krasinski nemcsak a rendezésért felel, hanem a történetért is, amiről nem sokat tudunk, azonban egy korábban adott interjúban elárulta, hogy egy posztapokaliptikus világban Emily Blunt (Mary Poppins visszatér), Millicent Simmonds (Wonderstruck) és Noah Jupe (Az aszfalt királyai) próbálnak kiutat találni, valamint életben maradni a gyilkos idegenekkel szemben.

Az ötlet elég egyszerű. Most írom a forgatókönyvet, de támadt egy gondolat, amire felkaptam a fejem, hogy a legtöbb folytatás arról szól, hogy visszatér a hős vagy a gonosz. Fogod ezt a karaktert, akit az emberek egyszer már imádtak, és visszahozod, miközben új világot teremtesz körülöttük. Egy pontosan ellentétes beállításunk van. Megvan a világ, akkor bárkit beletehetsz abba a világba, mert mindenki érteni fogja a kapcsolatot. Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy végül visszatérek, ez a gazdag világ, és annyira szórakoztató felfedezni. Sok más dolog van, amit most láthatunk. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy másik nézőpontból.

Ez a megközelítés egy teljesen más értelmet ad a folytatásban, hiszen az első rész azzal ért véget, hogy a szereplők túlélték és rájöttek, hogyan győzhetik le szörnyeket. Krasinski korábban azt is elárulta, hogy eredetileg nem tervezett második részt a filmhez, lezártnak tekintette az első részt, ehhez képest franchise építés előtt állunk, s csak remélni tudjuk, hogy legalább annyira érdekes történettel áll elő, mint tette azt az első résznél.

Hang nélkül második részét 2020. március 20-án mutatják be a tengerentúlon.

Hang nélkül

Total
6
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

A Disney törölte Matt Smith nevét a Skywalker kora szereplői közül

Next Article
Sonic, a sündisznó

Elhalasztották a Sonic, a sündisznó bemutatóját, hogy legyen idő újradizájnolni a címszereplőt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!