Wide Screen
Image default
Játékok

Hőn áhított pálya érkezik a Gran Turismo Sport-ba

A következő frissítés végre elhozza azt, amit olyan sokan vártunk, a közönségkedvenc Laguna Seca visszatér.

A következő frissítés végre elhozza azt, amit olyan sokan vártunk, a közönségkedvenc Laguna Seca visszatér.

Sokan nehezményezték a Gran Turismo Sport megjelenésénél, hogy kimaradt sok klasszikus, a széria több részében is szereplő fiktív pálya, ennél még nagyobb volt a megrökönyödés amikor bejelentették azt a néhány valós pályát amit a launch idején tartalmazott a játék.

Ezt és a szegényes jármű- és pályafelhozatalt a Polyphony Digital folyamatos, ingyenes frissítés formájában orvosolja és nem először történik meg, hogy a világkupa aktuális futamán, szemfüles nézők veszik észre a soron következő frissítésben várható autót vagy pályát. Ez most sem volt másképpen, a hétvégén zajló futamot beharangozó trailer-ben láthatóak azok a bizonyos képkockák, amik bizony a legendás kaliforniai pályáról árulkodnak.

A következő frissítés mely által elérhetővé válik Laguna Seca, november 28-ra várhatjuk. Addig is nézzétek meg ahogy bejárják nekünk a pályát.

Szintén a következő frissítés hoz el egy egyjátékos Time Trial versenyt, nem mással mint a Formula-1 pilóta Lewis Hamilton-nal, erről is érkezett egy kis kedvcsináló, lessetek bele.

A monacoi FIA világkupa fináléjában ott vannak hárman hazánk fiai közül, tehát megérné követni az eseményt, ha valaki fogékony a motorsportokra. A három magyar finalista Blazsán Patrik (Williams_Fuvaros), Tápai Ádám (TRL_ADAM18) és Báder Benjamin (ROH_Benito). Szorítsunk együtt a srácoknak, mert elég erős a mezőny!

Még több a témában...

Aston Martinnal érkezik a februári Gran Turismo Sport frissítés

Sinka Tamás

Érdekes dolgokat mondott Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo atyja

Fonyódi Dávid

A Jaguar is villant valamit a Gran Turismo Sportban

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat