Főoldal Sorozatok Hogyan tovább Walking Dead?
Sorozatok

Hogyan tovább Walking Dead?

A kedvenc túlélőink még téli szüneten vannak, de addig is nézzük meg hogy mi várható a februári folytatásban.

913

A kedvenc túlélőink még téli szüneten vannak, de addig is nézzük meg hogy mi várható a februári folytatásban.

A Walking Dead hetedik évada sok szempontból új irányba vitte a sorozatot. Kezdve a szezonnyitó brutalitással, ahol két főszereplőt is elvesztettünk. De a sorozat világa is soha nem látott mértékben bővült ki, hiszen most jelenleg legalább öt különböző túlélő kolóniát ismerünk (Alexandria, Hilltop, Királyság, Megváltók, Oceanside). Illetve az általános hangulat is teljesen megváltozott, hiszen az eddig kemény és legyőzhetetlennek gondolt túlélőink eddig sosem látott érzelmi és fizikai mélypontra kerültek. Hiszen a konkrét fegyveres elnyomás mellett Negan (Jeffrey Dean Morgan) gondoskodott a megfelelő mértékű lelki terror meglétéről is. A nézők közül sokan már úgy érezték hogy kezd túl sok lenni már ez az általános reménytelenség, de a félévad záró epizód pont jókor érkezett. A 8. rész végén ugyanis hőseink végre úgy döntöttek hogy felveszik a kesztyűt és harcolnak a szabadságukért.

Itt tartunk tehát, és a februárban érkező folytatás innen veszi fel a fonalat. Az alábbi videóban röviden elmondtam hogy én mit is várok a 7. évad második felétől, illetve azt hogy mit gondolok az egyre gyakoribb suttogókat emlegető pletykáról is. A Walking Dead a magyar képernyőkre február 13.-án, hétfőn érkezik a Foxon.

Szerző

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutat egy új, félelmetesebb zombi-változatot

A The Walking Dead új spinoff-sorozatából végre választ kapunk, honnan szabadult el...

The Walking Dead
Sorozatok

Kiderült, hogy Daryl Dixon miért nem szerepelt The Walking Dead-képregényekben

Robert Kirkman elárulta, hogy a Norman Reedus által megformált Daryl Dixon miért...