Wide Screen
Image default
Sorozatok

Hogyan tovább Walking Dead?

A kedvenc túlélőink még téli szüneten vannak, de addig is nézzük meg hogy mi várható a februári folytatásban.

A Walking Dead hetedik évada sok szempontból új irányba vitte a sorozatot. Kezdve a szezonnyitó brutalitással, ahol két főszereplőt is elvesztettünk. De a sorozat világa is soha nem látott mértékben bővült ki, hiszen most jelenleg legalább öt különböző túlélő kolóniát ismerünk (Alexandria, Hilltop, Királyság, Megváltók, Oceanside). Illetve az általános hangulat is teljesen megváltozott, hiszen az eddig kemény és legyőzhetetlennek gondolt túlélőink eddig sosem látott érzelmi és fizikai mélypontra kerültek. Hiszen a konkrét fegyveres elnyomás mellett Negan (Jeffrey Dean Morgan) gondoskodott a megfelelő mértékű lelki terror meglétéről is. A nézők közül sokan már úgy érezték hogy kezd túl sok lenni már ez az általános reménytelenség, de a félévad záró epizód pont jókor érkezett. A 8. rész végén ugyanis hőseink végre úgy döntöttek hogy felveszik a kesztyűt és harcolnak a szabadságukért.

Itt tartunk tehát, és a februárban érkező folytatás innen veszi fel a fonalat. Az alábbi videóban röviden elmondtam hogy én mit is várok a 7. évad második felétől, illetve azt hogy mit gondolok az egyre gyakoribb suttogókat emlegető pletykáról is. A Walking Dead a magyar képernyőkre február 13.-án, hétfőn érkezik a Foxon.

Még több a témában...

Jack Bauer nélkül nincs igazi 24 sorozat sem

Andrew Lincoln számára véget ért a The Walking Dead forgatása

Kévés Bence Mihály

Az egyik nagy amerikai mozihálózat megerősítette a Bosszúállók: Végjáték játékidejét?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon