Főoldal Játékok Hogyan tovább, Spider-Man? Folytatást kap a nagysikerű videojáték?
Játékok

Hogyan tovább, Spider-Man? Folytatást kap a nagysikerű videojáték?

A két stáblista utáni jelenet egy egészen ígéretes folytatást jövendöl az Insomniac következő játékának.

1.7k

Szinte biztosra vehető, hogy az Insomniac folytatni fogja a Marvel’s Spider-Man szériáját, ugyanis mind az első rész, mind a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kritikailag és az eladások szempontjából is hatalmas siker lett. A kérdés tehát már csak az lehet, mi is lesz pontosan a következő fejezetben? A stáblista utáni részek világossá tehetik az elkövetkező eseményeket számunkra.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A stáblista utáni jelenet mindkét játékban Peter barátját, Harry Osborn-t jeleníti meg, amint édesapja, Norman Osborn meglátogatja egy titkos laboratóriumban. Itt egy fura zöld folyadékkal töltött tankban úszott, amely nagyon hasonlított a szimbiótára. Az első rész jelenetében még láthatjuk is egy pillanatra az élősködőt, ahogy már eggyé vált Harryvel és úgy érinti meg az üveget az apja túloldalán, miközben elmondja a fiának mennyire sajnálja, hogy az Ördög Lehelete nem lett hatásos.

A második jelenetben Norman megparancsolja az éppen ott ügyködő Curt Connorsnak, hogy engedje végre szabadon a tartályból Harry-t. Egészen valószínű tehát, hogy innen a sztori, hiszen elképzelhető, hogy Peternek haldokló legjobb barátjával kell majd megküzdenie, akinek az elméjét már megmérgezte a szimbióta.

A harcuk végén az élősködő átvándorolhat egy egészségesebb testbe (mondjuk Peterébe) és ez a legjobb barátjának a halálát jelentené. Itt már bizony feltűnhetne a híres fekete ruhás pók és megnézhetnénk, ahogy Milesnak a szeretett mentora ellen kell fordulnia. Ha még nem lenne elég a drámából, a szomorú történések vezethetnek akár a Zöld Goblin megjelenéséhez is. Fényes a jövő tehát a Spider-Man franchise előtt, rengeteg lehetősége van az Insomniac-nek egy újabb zseniális játékot prezentálnia számunkra.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?