Főoldal Játékok Hóbort, csoda és erőteljes fegyverek: 2022-ben érkezik a Tiny Tina’s Wonderlands
Játékok

Hóbort, csoda és erőteljes fegyverek: 2022-ben érkezik a Tiny Tina’s Wonderlands

A Borderlands fejlesztői megint kitettek magukért.

315

2K és a Gearbox Entertainment bejelentette a Tiny Tina’s Wonderlands-et – egy teljesen új, fantasy-fűtötte kalandot amely egy hóborttal, csodával és erőteljes fegyverekkel telepakolt, kiszámíthatatlan világban játszódik. Megjelenése 2022 elején várható Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 és PC (Steam, Epic Games Store) platformokon.
 
A looter shooter műfaj ezen epikus high fantasy kalandjátékban a játékosok létrehozhatják és kusztomizálhatják a maguk többkasztú hőseit, melyek lootolnak, lövöldöznek, varázsolnak a furcsa szörnyekkel és a kincsekkel teletömött dungeönök világában, megpróbálva pontot tenni a zsarnok Dragon Lord uralmának végére. Golyók, varázslatok, kardok csapnak össze egy kaotikus fantasy világban, amit a kiszámíthatatlan Tiny Tina kelt életre, aki nem csupán a szabályokat írja, de menet közben változtatja meg a világot, vezetve a játékosokat útjukon.

A játék egy önálló élmény egy gazdag, négy főt támogató, sztori vezérelt kooperatív móddal és end-game tartalommal. A bejelentő trailerben a 2K és a Gearbox bemutatta a játék egyedi világát, helyszíneit és sztárokkal tűzdelt szinkronstábját.
 
A játékosok mellé szegődik a konok Valentine (Andy Samberg), a szabályokhoz ragaszkodó robot, Frette (Wanda Sykes), és a szeretett Tiny Tina (Ashly Burch), aki a játékos kalandmestere ebben a különleges világban, ahol a szabályokat csak ritkán szokás betartani. A sárkánylord (Will Arnett) legyőzésére irányuló kalandjukban a játékosok szerethető különcök sokaságával ismerkedhetnek meg, úgymint egy lantot forgató Bardbarián, vagy a Fairy Punchfather.
 
“Nem is lehetnénk izgatottabbak a játék kapcsán, amely a Gearbox tapasztalt fejlesztőstábjával és egy sztárokkal teli szinkrongárdával készül”, mondta David Ismailer, a 2K elnöke. “Mindig is lebilincselő ötleteket keresünk, és olyan módokat, melyek révén a már meglévő IP-inkre építkezhetünk, így örömmel segítünk egy kreatívokból álló lelkes csapatnak, akik világuk és karaktereik révén nem csak a már meglévő rajongókat igyekeznek megszólítani, de egy új közönséget is.”

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.