HIVATALOS: Jön a Jóbarátok-találkozó

Már csak májusig kell várnunk, ha újra látni szeretnénk kedvenc sorozatunkat, a Jóbarátokat.

Már csak májusig kell várnunk, ha újra látni szeretnénk kedvenc sorozatunkat, a Jóbarátokat.

Már november óta pletykáltak a legendás sorozat visszatéréséről (ekkor Jennifer Aniston tett félreérthető megjegyzéseket Ellen DeGeneres showjában), most azonban hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a májusban induló HBO Maxon a kedvelt szitkom szereplői egy kötetlen hangvételű, baráti beszélgetéssel jelentkeznek majd. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind visszatérnek, a Variety információi szerint a színészek fejenként 2.5 millió dollárral lesznek gazdagabbak.

Kevin Reilly, az HBO Max tartalomért felelős igazgatója a következőket nyilatkozta:

A forgatókönyv fejlesztésének egy korai szakaszában találkoztam először a szériával, fantasztikus volt látni, ahogy a nézők újabb és újabb generációja talál rá erre a sorozatra. Reméljük, hogy a találkozó a régi rajongók mellett új embereket is megszólíthat majd.

A sorozat 1994 és 2004 között futott az NBC-n, 236 epizódot élt meg, a finálét több mint 52 millió ember tekintette meg az Egyesült Államokban. A Jóbarátok sok éven keresztül volt a Netflix egyik legnépszerűbb produkciója, most azonban átkerül az HBO Max platformjára.

Az HBO májusban induló szolgáltatása hamar igyekszik megragadni a nézők figyelmét, többek között BBC-sorozatokkal, a Warner legtöbb produkciójával, sőt Reese Whiterspoon cége, illetőleg Greg Berlanti is leszerződött néhány film erejéig. Újabb szereplő lép tehát be az egyre inkább telített streamingpiacra.

A Jóbarátok sztárjainak találkozója májusban, az HBO Max első produkciójaként debütál majd.

Total
3
Shares
Previous Article
Star Wars

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Next Article
Uncharted

Tom Holland elárulta, hogy mikor kezdődik az Uncharted-film forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!