Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Jóbarátok találkozóját is elhalasztották a koronavírus miatt

A legnagyobb sorozatsztárokat sem kerüli el a vírus.

A legnagyobb sorozatsztárokat sem kerüli el a vírus.

Mi is beszámoltunk több cikkben az HBO Max streaming szolgáltatóra tervezett Jóbarátok-találkozóról, immáron biztosnak tűnt hogy májusban, az induló platform egyik első nagy dobásaként érkezik a különleges sorozatepizód. A hírek szerint a forgatás jövő héten kezdődött volna, azonban mint a legtöbb munkálatot, ezt is halasztani kellett a koronavírus miatt. A járvány egyre inkább befolyásolja a sorozatipart is, a Netflix például az összes forgatását leállította az Egyesült Államokban és Kanadában, emiatt például a Stranger Things premierje is csúszhat.

A különleges esemény a későbbiekben biztosan megvalósul majd, az már jóval korábban eldőlt, hogy az összes főszereplő, így Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is feltűnik majd a találkozó során. A nem mindennapi show rendezője Ben Winston lesz. A producerek között pedig az eredeti sorozat emblematikus figuráit, Marta Kauffmann-t, Kevin Brightot és David Crane-t is megtalálhatjuk. A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott, összesen 236 epizód került adásba az NBC-n, a sorozatzáró minden idők egyik legsikeresebb sorozatepizódja lett. Nemrégiben eldőlt, hogy a széria a frissen induló HBO Max platformra kerül, ami nagy érvágás az eddigi jogtulajdonos Netflixnek, hiszen például az Egyesült Államokban máig ez az egyik legnépszerűbb produkció.

A Jóbarátok-találkozó az idei évben egészen biztosan debütál majd.

Még több a témában...

Egy friss kutatás szerint a mozik akár 2021 közepéig is zárva tarthatnak, miután a legtöbb idei film bemutatóját törölték

Kévés Bence Mihály

A közvéleménykutatók szerint az amerikaiak többsége nem hajlandó beülni a mozikba az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Egy tanulmány szerint közel az amerikaiak fele elkerüli a mozikat az újranyitás után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat