Bloodshot

Hihetetlen, de Vin Diesel főszereplésével a Bloodshot folytatásán dolgoznak

Nehéz megemészteni, de készül a Bloodshot második része.

Hiába a rossz időzítés, hiába a rossz kritika, hiába Vin Diesel rossz játéka, már a Bloodshot folytatáson dolgoznak. A film többnyire csak negatív kritikát kapott év elején, és a lehető legrosszabb pillanatban mutatták be, alig néhány héttel a COVID-19 lezárásai előtt, így esélye sem volt kasszát robbantani a mozik jegypénztárainál. Most mégis úgy tűnik, hogy elkészül a folytatás.

Nem sokkal a pandémia előtt került mozikba a film, így világszerte alig több mint 33,48 millió dollárt hozott a stúdiónak, ami még a büdzsétől is elmaradt (45 milliót tapsoltak el a Bloodshot képregény adaptációjára). Próbálták menteni a helyzetet, gyorsan PVOD – azaz fizetős digitális formában – közzétették a filmet. Számokat nem árultak el, de elképzelhető, hogy sikerült egy kis profitra szert tenni ebből. Korábban a főszereplőt alakító Vin Diesel is megszólalt a filmmel kapcsolatban, hogy a Bloodshot miben nyújt többet, mint a DC vagy a Marvel szuperhősei.

Néhány élvezetes akciójelenet ellenére a Bloodshot nem hoz semmi újat a szuperhős műfajba, és a Valiant adaptációja szinte már kiábrándító és katasztrofális rajtot vett a Marvel Moziverzummal szemben.Vin Diesel

Nemrég a CRB készített interjút a DMG Entertainment elnök-vezérigazgatójával, Dan Mintz elnökkel, aki megerősítette, hogy terveik vannak a Bloodshot folytatására.

Szerintem a Bloodshot abban a tekintetben nagyon sikeres volt, hogy sok ember látta ezt, és nagyon jól sikerült a premier utáni bemutató [PDVOD], ám ehhez nem használhatjuk ugyanazt az értékelési folyamatot, mint a COVID előtti időre. Vin Diesel és a többiek benne vannak még mindig a folytatásban? Igen, mert jól sikerült a film, és a visszajelzés is jó volt, csak az a válasz nem volt olyan egyértelmű, mint abban a közegben, mikor a box office számokat vizsgáljuk.

Nehéz megmondani, hogy milyen adatokat és visszajelzést vettek alapul a folytatáshoz, hiszen a kritikák többsége temette az első részt. Csak az győzhette meg a készítőket, hogy a PVOD-nak köszönhetően nem bukásnak könyvelték el az első részt, és egy jobb időben akár nagyobb profitra is szert tehetnek majd a második részből. Ott van még Diesel hatalmas rajongótábora, akik már csak kedvencük miatt is jegyet váltanának a következő kalandra, szóval addig matekoztak a stúdiónál, míg kijött a folytatás.

Bloodshot
Total
11
Shares
Previous Article
Hang nélkül

A nagysikerű Hang nélkül egy spin-off részén dolgozik Jeff Nichols rendező John Krasinski ötlete alapján

Next Article

A PlayStation 5 dizájnere szerint a konzol lehetett volna nagyobb is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!