Flash

Henry Braham operatőr szerint a The Flash igazán nem egy képregényfilm lesz

Ez egy nagyszerű film lesz, nem pedig képregényfilm.

Már megint itt tartunk. Az elmúlt időben bárkit megkérdeztek a The Flash című film stábjából, mindenki azzal állt elő, hogy a DC Comics adaptációja más lesz attól, amit eddig láttunk a DC Moziverzumban. Henry Braham operatőr a napokban adott interjúban szintén úgy fogalmazott, hogy a The Flash annyira összetett lesz, hogy igazán nem is nevezhetjük képregényfilmnek azt.

Michael Keaton nyilatkozatából már kiderült, hogy masszív és összetett lesz a film. A nagy visszatérő őszintén mesélte, amikor kézhez kapta a forgatókönyvet, nem értette a sztorit. Bevallása szerint háromszor is el kellett olvasnia a forgatókönyvet, hogy megértse a cselekményt. A Multiverzum fogalma jelenti a fő problémát a színész számára. Igen, a Multiverzum nemcsak a Marvel Moziverzum berkein belül, de a DC-nél is fontos szerepet játszik, történetesen éppen Andy Muschietti rendező alkotásában.

Miközben a filmet jelenleg az Egyesült Királyság területén forgatják, Henry Braham készségesen válaszolt a Collider feltett kérdéseire. Az operatőr az interjúban elárulta, a filmet el kell vonatkoztatni a szuperhősök/képregények műfajától, vagyis a The Flash igazán nem is képregényadaptáció. Inkább úgy lehet leírni ezt a projektet, mint egy nagyszerű filmet, amiben történetesen szuperhősök szerepelnek.

[A The Flash] nagyszerű lesz. Úgy értem, hogy ez egy összetett film, fantasztikus koncepció, amely képregények generációit hozza össze. Ismétlem, ez nem igazán egy képregényfilm. Nem a valóságon alapul, de technikailag sokkal összetettebb – azt hiszem, minden filmkészítő nagyon ügyel arra, hogy a történetmesélés technikai komplexitása nem áll a minőségi filmkészítés útjába. Remélhetőleg nem szuperhősfilmnek fog tűnni, inkább egy filmnek. Szerintem így kell mennie a dolgoknak. Nagyszerű, nagyszerű filmet kell készítenünk, amelyben történetesen szuperhősök vannak, akik mögött hiteles karakterek állnak, minden hibával együtt, amelyek az emberekben is megvannak.Henry Braham

Ha valaki tudja, hogy miről beszél, akkor az Braham. Az operatőr dolgozott korábban A galaxis őrzői vol. 2. részén, a The Suicide Squadon és A galaxis őrzői vol 3. forgatásán is ő kezeli majd a kamerát. A szakembert nem különösebben hatják meg a képregényfilmek, ő inkább olyan filmeket szeret készíteni, amik egy utazásra viszik, egy érzelmes és vizuális utazásra. És ebben lesz más a The Flash.

A tervek szerint 2022. november 4-én fogják bemutatni a filmet a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Nagyot bukott a The Suicide Squad a pénztáraknál, mégis az HBO Max legnézettebb programja

Next Article
Everett Ross

Alig felismerhető Martin Freeman karaktere, Everett Ross a Black Panther: Wakanda Forever forgatásán

Related Posts