Főoldal Filmek Hayley Atwell új részletet osztott meg Mission: Impossible 7. szerepéről, de nagyon ködös
Filmek

Hayley Atwell új részletet osztott meg Mission: Impossible 7. szerepéről, de nagyon ködös

Hayley Atwell az Amerika kapitány és a Bosszúállók után most Tom Cruise oldalán próbálja megmenteni a világot a Mission: Impossible szériában.

443
Hayley Atwell

Hayley Atwell az Amerika kapitány és a Bosszúállók után most Tom Cruise oldalán próbálja megmenteni a világot a Mission: Impossible szériában.

A színésznő legismertebb szerepe minden bizonnyal Peggy Carter az Amerika kapitány-filmekből, aki a Marvel Moziverzum alkotásai mellett még saját sorozatot is kapott a Netflixen, majd két évad után elkaszálták, ám ez nem akadályozta meg következő küldetésében, hogy kémnek álljon. Még tavaly kiderült, hogy Atwell csatlakozott a Mission: Impossible hetedik rész szereplőgárdájához.

Atwell karakterét annyira titokban tartják, hogy azon túl, hogy szerepet kap Tom Cruise mellett, semmit sem tudunk szerepéről a közelgő filmben. Noha karakterének nevét már leleplezték, de ez nem sokat mond, nem derült ki belőle, hogy egy hőst vagy egy gazembert alakít. Nemrég a Light the Fuse című podcast műsor vendége volt a színésznő, és egy kicsit beszélt karakteréről is az adásban, ám nagyon homályos a részlet, amit megosztott a hallgatókkal.

Homályos… érdekes dolog bemutatni azt, ahogy ellenáll egy helyzetnek, amiben benne találja magát. Ahogy becsatlakozik, és ahol kiköt. Az út, amire lépett és amit kértek tőle, valamint potenciálisan ahol befejezi.  

Hayley Atwell

Mi előre szóltunk, hogy ködösített az interjúban, amikor a szerepéről faggatták, s sokkal nem kerültünk közelebb, ám ebből kiindulva lehet, hogy egy gonoszból lett hősről van szó, aki korábban terroristákkal szövetkezett, most pedig a világ megmentése a cél.

A Mission: Impossible 7. részt eredetileg jövő nyáron mutatták volna be a mozikban, ám miután hónapokra leállították a forgatást, a filmet eltolták, így csak 2021. november 19-én fogják bemutatni.

Hayley Atwell

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

A Mission: Impossible Leszámolás után biztonsági kockázatnak minősítette a mesterséges intelligenciát Joe Biden

A Mission: Impossible a mesterséges intelligencia veszélyeire hívta fel az amerikai elnök...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tom Cruise egy gyerekkori történetet mesélt, ami bizonyítja, hogy vérbeli kaszkadőrnek született

Tom Cruise gyerekkorában kezdődött a kaszkadőrmutatványok utáni rajongása.